Ugrás a kommentre

Magyar könyvek, képregények + Árulás kedvezmény


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

Május 9-én fog megjelenni magyarul a TOR sorozat második része, az Árulás. Ugyan senki se vette arra a fáradságot, hogy a következőket megossza a nagyérdeművel, azért én véletlenül rábukkantam egy olyan kedvezményre, mellyel még 10%-ot faraghattok le a könyv árából. Ehhez azonban a Magyar Star Wars Klub tagjának kell lennetek. A részleteket megtaláljátok az ő oldalukon. De fontos tudni, hogy az általuk biztosított kedvezmény is csak a május 1. és 9. között leadott rendelésekre érvényes.

 

Az Árulás című Paul S. Kemp regény csak a Szukits Kiadó webáruházában kapható. Egy kérdés: tervezi valaki Veszprém környékéről, hogy megrendeli az Árulást? Én is be szeretnék ruházni erre a regényre (még május 9-ig), és ha valaki betársul hozzám, akkor a két példánnyal ingyenes lesz a kiszállítás, az átvétel pedig megoldható Veszprémben vagy akár Balatonfüreden is. Akit érdekel, írjon nekem: jedi.rend@gmail.com.

 

A Dark Rendezvous című Yoda regény megjelenése átcsúszott júliusra, de utána nem sokkal érkezik a Luke Skywalker and the Shadows of Mindor című Stover regény, aztán a Halálcsillag, és ha az Erő is úgy akarja, még idén a kezünkbe vehetjük Timothy Zahn Allegiance című könyvét.

 

A Szukits Kiadó webáruháza május 11-én lesz egy éves. Ezen a napon ingyenes lesz a kiszállítás, a konkrétumokról majd a hírlevelekben lesz szó.

 

Pár napja már a facebookon közzétettünk egy a Szukits Kiadó legújabb terveivel kapcsolatos bejegyzést. A Kiadó arra vállalkozott, hogy megpróbálkoznak újra Star Wars képregényt kiadni magyarul. Hamarosan fel fog kerülni az oldalukra egy szavazás, ahol szavazhattok azokra a sorozatokra, melyek a leginkább érdekelnek titeket (sajnos ez a lista nagyban kihat az általam elkezdett/tervbe vett sorozatokra). Egyelőre a következő címek kiadása jöhet szóba:

 

  • The Old Republic: A LucasArts és a BioWare új, népszerű videó játéka előtt játszódó képregények, időben Yavin előtt 3678 és 3643 között játszódnak. A Sith Birodalom visszatért az Ismeretlen Régiókból és szétzúzta a Galaxis békéjét. A képregény lapjain a Jedik, Sith-ek, katonák, fejvadászok, kémek hősies küzdelmének lehetünk tanúi. A sorozatból eddig 11 szám látott napvilágot, három történettel: Threat of Peace, Blood of the Empire, The Lost Suns.
  • Knight Errant: John Jackson Miller, az elmúlt idők egyik legnépszerűbb Star Wars képregényírója ebben az új sorozatban egy Kerra Holt nevezetű ifjú Jedi hölgyet állít a középpontba. 1032 évvel járunk a yavini csata előtt, a Galaxisban tombol az utolsó Jedi-Sith háború, melynek majd Darth Bane vet véget évtizedekkel később. Kerra a háború viharában elszigetelve kényszerül megvédeni az ártatlanokat a Sith-ektől. A népszerű sorozatból már két 5 részes történet megjelent 2010 óta, jelenleg a harmadik 5 részes sztori fut.
  • Dark Times: Beköszöntöttek a Sötét Idők. 19 évvel járunk a yavini csata előtt, véget ért a Klónok Háborúja, Palpatine épp hogy csak megdöntötte a Köztársaságot és kikiáltotta a Birodalmat. Az új Sith uralom első számú célpontjai a 66-os parancsot túlélő Jedik. A sorozat középpontjában menekülő Jedik mellett az Uhumele csempészhajó legénysége áll.A 2006 óta futó sorozatban már három 5 részes izgalmas történet megjelent, jelenleg a negyedik fut. Magyarul az olvasók a Vektor 7. és 8. részében már találkozhattak a szériával.
  • Blood Ties: Ki ne ismerné a Star Wars univerzum két legnépszerűbb fejvadászát, Jango és Boba Fettet? Ez a sorozat az ő kalandjaikat mutatja be két idősíkra bontva. (Yavin előtt 22-ben és Yavin előtt 2-ben) A 2010-ben megjelent történetet először csak mini sorozatnak szánták, de akkora népszerűségre tett szert, hogy a folytatás mellett döntöttek. Sok rajongó tetszését elnyerte a képregény meghökkentően szép grafikája. Amerikában hamarosan jön a folytatás Boba Fett is Dead címmel.
  • The Force Unleashed: A Galaxis felbolydul Darth Vader titkos tanítványának ténykedése miatt. Olyan erők indulnak be, melyek elvezetnek a Birodalom elleni Lázadás kirobbantásához. Az epikus történetet hatalmas csaták és hősies küzdelmek jellemzik. Starkiller történetét különböző szereplők szemszögéből ismerhetjük meg. A népszerű videó játék második részének is elkészült már a képregény változata.
  • Darth Vader and the Lost Command: A 2011-ben megjelent 5 részes mini nem sokkal a Sith-ek bosszúja után játszódik, Yavin előtt 19-ben, párhuzamosan a Dark Times eseményeivel. A sztori középpontjában az ifjú Darth Vader áll. Még nem az a rettegett Sötét Nagyúr, akinek a klasszikus trilógia idején megismertük. Elméjében a soha be nem teljesült hitvesi boldogság és a megérdemelt dicsőség képei kísértenek. Mikor azonban nyoma vész egy csillagrombolónak, a fedélzeten Gavroche Tarkin admirálissal, Tarkin kormányzó fiával, a Császár őt küldi a körzetbe. A történet népszerűsége miatt a Dark Horse Comics folytatja Vader kalandjait a Sötét Idők Hajnalán, a Darth Vader and the Ghost Prison jelenleg fut Amerikában.

Az infók nagy részéért köszönet Darth Revan9-nek.

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.