Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Hozzászólás ideje: 2012. Július 15. Úgy gondoltam, mivel már az SWSaga TCW-s szavazásának mintájára indítottuk el a regényes jelölést, a szavazás is ezzel a módszerrel lesz lebonyolítva. Végre sikerült összesítenem a jelöléseket, úgyhogy itt a lista, mely alapján mindenki leadhatja a szavazatait. Az alábbi listán szereplő opciók közül mindegyikre szavaznotok kell. Pontokat kell adnotok aszerint, hogy az egy kategórián belül szereplő jelöltek mennyire nyerték el a tetszéseteket. Ezek alapján értelemszerűen a kedvenceteknek adjátok a maximális 5 pontot, a legkevesebbet, azaz 1 pontot pedig annak, ami/aki a legkevésbé volt szimpatikus számotokra. Adok is egy példát, ahol pilótákat pontoztam: Jagged Fel – 5 Wedge Antilles – 4 Soontir Fel – 3 Garik Loran – 2 Wes Janson – 1 Van olyan kategória, ahol nincs öt jelölt, ott értelemszerűen a legmagasabb pontszám a jelöltek maximális száma, és onnan csökken egyig. A pontozással ellátott listákat a jedi.rend@gmail.com címre várjuk július 31-ig. Addig is lesznek majd emlékeztetők, nehogy valaki elfelejtsen szavazni. És akkor most jöjjön a lista, ami a ti jelöltjeitek alapján állt össze. LEGJOBB REGÉNY - A pusztítás útja - A kettő szabálya - A gonosz dinasztia - A jövő látomása - Tomboló erő LEGJOBB ÍRÓ - Drew Karpyshyn - Timothy Zahn - Michael A. Stackpole LEGJOBB BORÍTÓ - A pusztítás útja - A gonosz dinasztia - A múlt kísértete - Tomboló erő - Én, a Jedi LEGJOBB FŐSZEREPLŐ - Mara Jade - Corran Horn - Luke Skywalker - Darth Zannah - Darth Bane LEGJOBB MELLÉKSZEREPLŐ - Jorj Car’das - Elegos - Githany - Juno Eclipse - Talon Karrde LEGJOBB BOLYGÓ - Nirauan - Korriban - Lehon - Tython - Ambria LEGJOBB PÁRBAJ - Darth Bane és Darth Zannah vs. Valenthyne Farfalla, Johun Othone, Raskta Lsu, Worror Dowmat és Sarro Xaj (A kettő szabálya) - Darth Vader vs. Galen Marek/Starkiller (Tomboló erő) - Darth Bane vs. Darth Zannah (A gonosz dinasztia) - Luke Skywalker és Mara Jade vs. droidok (A jövő látomása) - Darth Bane vs. Kas’im (A pusztítás útja) LEGJOBB CSATA - Bothawui csata (A jövő látomása) - Yaga Minor-i csata (A jövő látomása) - Hetedik (utolsó) ruusani csata (A pusztítás útja) - Második Xa Fel-i csata (Én, a Jedi) - Koréliai rajtaütés (Tomboló erő) LEGJOBB JÁRMŰ - Valcyn - Rogue Shadow - Errant Venture - X-szárnyú - Jade’s Fire LEGJOBB IDEGEN LÉNY - fél bothai (Valenthyne Farfalla) - caamasi (Elegos) - pattogó - rankor - iktotchi (Darth Cognus) Teljes cikk megtekintése
Ajánlott hozzászólás