Ugrás a kommentre

Novellafordítás -� Szavazás


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

Elérkeztünk végre a játéknak ehhez a szakaszához is. Mielőtt belevágtunk, megmondom őszintén, nem is gondoltam volna, hogy ilyen népszerű lesz ez az egész novellafordításos dolog, az meg külön öröm volt a számomra, hogy ilyen sok kész fordítás érkezett (persze még boldogabb lennék, ha az összes jelentkező elkészült volna wink.gif ).

 

Most pedig jöhet az értékelés. A szavazás hasonló lesz, mint a tavalyi év legjobb regényeinél. Kettő kategóriát hoztam létre, mindegyiken belül öt helyezettet várunk a szavazóktól, ezt az ötöt pedig pontozni kell 1-5-ös skálán. Értelemszerűen öt pontot adtok annak, ami a legjobban tetszett. És akkor jöjjenek a kategóriák:

 

Legjobb novella (történet szempontjából)

 

Legjobb fordítás (mennyire élvezhető a fordító munkája, milyen a helyesírás, a megjelenés, a magyar nyelvre való átültetés, tehát ha nem is ismeritek az eredeti angol művet, az olvasási élményt mindenképpen tudjátok pontozni)

 

A beküldött műveket ide kattintva tudjátok elolvasni, ha még nem olvastátok volna el őket. wink.gif

 

A szavazatokat a jedi.rend@gmail.com címre várjuk 2012. október 14. 20:00-ig. Az eredményhirdetés pedig az azt követő héten lesz. Szóval olvassátok el a novellákat, és mindenképpen szavazzatok a kedvenceitekre! smile.gif Hajrá!

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.