Jump to content

J. J. Abrams a 7. rész rendezője?


Ody Mandrell

Recommended Posts

A The Wrap tegnap este fellőtt híre szerint bizony J. J. Abrams (aki jelenleg a Star Treket is pátyolgatja) kapta meg a 7. Star Wars film rendezői székét, annak ellenére, hogy korábban úgy nyilatkozott, a Star Wars megmarad számára rajongásnak. Kathleen Kennedy azonban addig udvarolt neki, amíg végül igent mondott.

 

Roberto Orci, aki gyakran dolgozik együtt Abramsszel, azt nyilatkozta, hogy a pletykák igazak. Kathleen Kennedy produkciós cége is megosztott twitteren egy Abramses cikket. De én személy szerint még mindig azt mondom, hogy érdemes várni arra a starwars.com-os hivatalos megerősítésre.

 

A The Wrap forrása azt is elárulta, hogy Ben Affleck neve is felmerült korábban, mint rendező. A Variety és a The Hollywood Reporter arról számol be, hogy már folynak a tárgyalások Abramsszel. A The New York Times és az Entertainment Weekly pedig tényként kezelik ezt az egészet.

 

Én személy szerint bízom benne, hogy nem ilyen korán jött idén április bolondja. smile.gif Ti mit gondoltok róla? Örülnétek, ha J. J. Abrams rendezné a legújabb filmet?

 

SZERK: Közben a hivatalos starwars oldalon is megjelent a hír, így már biztosra vehető, hogy J.J. Abrams lesz a film rendezője!

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

Edited by Ody Mandrell
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information