Ugrás a kommentre

3D-s megjelenések hivatalosan is elhalasztva


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

Bár az elmúlt napokban még csak pletykaszinten keringett, mostmár hivatalosan is megerősítette a Lucasfilm, hogy az új filmek miatt elhalasztják a korábbi epizódok 3D-s bemutatóját. Így valószínűleg, az előzetes bejelentések ellenére, sem A klónok támadását, sem A Sith-ek bosszúját nem láthatjuk idén újra a mozikban.

A hivatalos szöveg:

 

A Lucasfilm úgy döntött, hogy a
Star Wars
II. és III. epizódjának idén őszre tervezett 3D-s megjelenését elhalasztja. A közelmúlt fejleményei miatt, mert egy új trilógiával készülünk, szeretnénk 100 %-ig a VII. epizódra koncentrálni, hogy a lehető legteljesebb élményt nyújthassuk a rajongóinknak. További információkat a 3D-s megjelenésekről egy későbbi időpontban közlünk.

 

Ez egy kicsit meglepő bejelentés, hiszen úgy tűnt, éppen azért gyorsították meg a bemutatókat, hogy a VI. rész éppen megelőzze az új filmeket, ezzel a fiatalabb generációknak is megadva a lehetőséget, hogy mozivásznon láthassák a korábbi epizódokat.

Bár az előzmény trilógia maradék két részéből a szerencsések már láthattak 3D-s részleteket, a klasszikus trilógia konverziójáról még nincsenek hírek.

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.