Ugrás a kommentre

A 7. epizód női főszereplője


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

Felmerültek olyan pletykák, miszerint a készülő 7. film főszereplője egy női karakter lenne. Már több oldal is összeállította a saját kis listáját, hogy ha az EU-ból választanának valakit, akkor ki lenne megfelelő főszereplője a legújabb Star Wars filmnek. Most én is összeállítottam a saját kis listámat. A hozzászólásokhoz várom a tiéteket! smile.gif

 

ep7-nok.png

 

(A fekete részek spoilerek)

 

  • 1. Jaina Solo – Han és Leia legidősebb gyermeke, aki nem csak kiváló Jedi, de pilótaképességeit se lehet elhanyagolni. És nem is akármelyik családba házasodott be – feleségül ment a szintén pilóta Jagged Felhez. Nagyon sok regényben szerepelt már eddig is, most is kilátásban van egy egész trilógia, melynek ő fog a középpontjában állni. Legalább tovább követhetnénk a Skywalker család történetét.
  • 2. Mara Jade – Ha nagyon a Skywalker vonalon szeretnénk maradni, akkor még ő is jó választás, hiszen a Császár Keze a Birodalom bukását követően beáll csempésznek, majd megismerkedik Luke Skywalkerhez és később feleségül is megy hozzá. Persze Mara élete már A Jedi visszatér előtt is igen kalandos volt, a film valószínűleg a későbbi eseményekre koncentrálna csak. Persze azok se kevésbé izgalmasak.
  • 3. Tenel Ka Djo – Még most se vagyunk nagyon messze a Skywalker vonaltól, hiszen Tenel Ka Djonak is van némi köze hozzájuk. Ugyanis ő az anyja a legújabb generáció első tagjának, Allana Solónak, akinek nem más az édesapja, mint Jacen Solo. Ha a családi dolgokra összpontosít a film, akkor rögtön meg is van a főgonosz, ez a legegyszerűbb recept. wink.gif Arról nem is beszélve, hogy megismerhetnénk a Hapes kultúráját, új bolygók, éjnővérek, stb.
  • 4. Iella Wessiri – Ha nem a Jedi főszereplő a lényeg, hanem csak az, hogy nő legyen, akkor is szép számmal akad jelölt. Iella Wessiri koréliai. Ezzel szerintem mindent elmondtam. laughing.gif És Wedge Antilles felesége. De előtte együtt ügynökösködik Corran Hornnal a CorSecnél. És akkor meg is van a trilógiára való férfi ideálok száma is. wink.gif Szóval a mellékszereplők is odatennének a történetnek.
  • 5. Mirax Terrik – Ha már szóba került Corran Horn, az ő felesége mellett se mehetünk el szó nélkül. Csak ennyit mondok: Booster Terrik és az Errant Venture. Kihagyhatatlan csempészsztori. És Wedge Antilleséket se kéne mellőzni. Jedi is akadna és csillagromboló is.

Jaina és Tenel Ka mellett szól még az is, hogy ha az ő generációjuk van a középpontban, akkor ilyen kis cameo erejéig feltűnhetnek a klasszikus trilógia főszereplői és a koruk is megfelelne a szerephez. smile.gif

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.