Jump to content

Hivatalos: jönnek a spin-off filmek!


Ody Mandrell

Recommended Posts

karakterek.jpg

Bob Iger, a Walt Disney Pictures vezérigazgatója igazolta a pletykákat, miszerint olyan Star Wars filmeket is láthatunk majd, melyek nem viselnek epizódszámot.

A CNBC-n tegnap ezt mondta:

 

Voltak spekulációk arról, hogy különálló filmek is fejlesztés alatt állnak. Ezt megerősíthetem, sőt több ilyen filmen is dolgozunk. Larry Kasdan és Simon Kinberg olyan filmeket írnak, amelyek nem képezik majd a saga részét és nagyszerű Star Wars karaktereket helyeznek a középpontba. Továbbra is az a tervünk, hogy a 7., 8. és 9. epizódot nagyjából egy hat éves periódus alatt készítsük el, mely 2015-ben kezdődne. Lesz még egy pár másik film is ez alatt az idő alatt.

 

A Starwars.com-ról megtudhattuk továbbá, hogy Kasdan és Kinberg két külön filmen dolgozik, melyek a 7. epizód után kerülnek majd mozikba. Arról nem szól a fáma, hogy mely karaktereket választottak az első filmek célpontjául, azonban az gyanakvásra adhat okot, hogy a bejelentés előtt egy nappal kelt szárnyra az a szóbeszéd, hogy Yoda történetét ismerhetjük meg először.

Másik régóta népszerű pletyka, hogy Boba Fett is saját filmet kap. Az ötlet még a Disney-korszak előtti időkből származik, mikor Joe Johnston (a karakter alkotója) kereste meg az ötlettel Lucas-t. Ezek ésszerű választások, hiszen Yoda gyerekbarát karakter, Boba Fett pedig az egyik legkedveltebb.

 

Ti melyik karakterrel látnátok legszívesebben egy ilyen filmet?

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information