Jump to content

Han Solo és Boba Fett filmek


Ody Mandrell

Recommended Posts

hanboba.jpg

Az Entertainment Weekly forrásai jelentik, hogy Han Solo és Boba Fett az a két karakter, akik először saját filmet kapnak.

 

A Han Solo sztori
A Sith-ek bosszúja
és az
Egy új remény
között játszódna, szóval a filmben valószínűleg egy, a 35 éves (ahogy az 1977-es eredetiben megjelent) Fordnál is fiatalabb főszereplőre lesz szükség, azonban ez nem zárja ki, hogy Harrison Ford megjelenjen a kerettörténetben.

 

George Lucas a III. epizód forgatókönyvébe beleírta a fiatal Han Solo-t, aki nagyjából 10 éves, mikor a film játszódik. Árva, nehéz sorsú gyerekként jellemezte (ez egybevág az EU-val), akit Chewbacca nevel a Kashyyykon (na, ez már nem annyira). Nem lett volna fontos szerepe, csupán annyi, hogy segít Yodának lenyomozni Grievous tábornok tartózkodási helyét (feltételezem, ebből az ötletből született a The Padawan Menace).

Ez adhat egy kis bepillantást abba, hogyan képzelik el Han gyerekkorát Lucas-ék.

 

A Boba Fett mozi eseményei vagy az
Egy új remény
és
A Birodalom visszavág
, vagy a
Birodalom
és a
Jedi
között zajlanának, mielőtt a fejvadász eltűnik a Sarlakk vermében. Hogy ki játszhatná el, az nem komplikált, hiszen az eredeti trilógiában sosem vette le a sisakját. Az előzményekben pedig megtudtuk, hogy az eredeti rohamosztagos-klón fia
(igen, tudom, mennyi pontatlanság van ebben a mondatban)
. Temuera Morrison még mindig a megfelelő korban van, ha igényt tartanának a szolgálataira.

 

A klasszikus trilógia idején Boba úgy 32-35 éves, szóval a 2015-ben 27 éves Daniel Logan (A klónok támadása) talán közelebb állna korban a karakterhez, mint Temuera Morrison, aki akkor már 54 éves lesz.

Az időbeni elhelyezkedés miatt tűnik valószínűnek, hogy ez az a film, amin Lawrence Kasdan dolgozik, hiszen az eredeti filmek közül kettőt ő írt vagy társszerzett annak idején.

 

A Birodalom-éra lehetővé teszi azt is, hogy egy régi pletyka új szárnyra kapjon, mely szerint Darth Vadert is viszontlátjuk majd a vásznon, bár erről nem beszél a forrás.

 

A Disney nem kommentálta a szóbeszédet, úgyhogy a hivatalos megerősítésig még várnunk kell.

 

Hogy tetszenének ezek a filmek? Mit gondoltok a színészekkel kapcsolatban?

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information