Ugrás a kommentre

Segíts a JediRendnek


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

Ismét eltelt egy év, és újból a segítségeteket szeretném kérni, hogy tovább működtethessük az immár több mint négy éves JediRend.com-ot.

 

Bármennyire is lelkesen vezetjük az oldalt, a domain és a tárhely sajnos nincs ingyen. De ezért cserébe szinte 100%-ban elérhetőek vagyunk, nincsenek különféle villogó, idegesítő reklámok, és nekem akármilyen technikai segítség kell, az ügyfélszolgálatosok rögtön segítenek. A fizetési határidőig ugyan még van egy-két hónap, nem az utolsó pillanatban kérem a segítségeteket, így nektek is lesz időtök átgondolni az egészet.

 

PayPalon keresztül tudtok utalni nekünk, nem kell itt nagy összegekre gondolni, sok kicsi sokra megy. wink.gif Ehhez csak annyit kell tennetek, hogy a jobbra lévő Donate gombra kattintotok, és beírtok egy összeget (ehhez szükség van PayPal fiókra). Ha nincs PayPal fiókotok, de szeretnétek hozzájárulni az oldal fennmaradásához, írjatok e-mailt (jedi.rend@gmail.com), és küldök egy számlaszámot, amire lehet még utalni. Előre is nagyon szépen köszönünk mindenfajta segítséget. Viszont csak ezzel a két lehetőséggel áll módotokban segíteni. Remélem, rászolgáltunk a bizalmatokra.

 

 

Jelenlegi állás

15 %

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.