Ugrás a kommentre

Vége a TCW-nek?


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

A Jedi News bizonyos forrásokra hivatkozva jelentette be az éjszaka folyamán, hogy a The Clone Wars animációs sorozatnak vége. A Big Shiny Robot is hasonló híresztelésekről számolt be, de még bíznak benne, hogy jön egy hivatalos cáfolat.

 

Már azóta bizonytalan volt a TCW helyzete, hogy a Disney képbe került, ennek ellenére mindvégig abban bízott minden rajongó, hogy a Cartoon Networköt elhagyva a sorozat tovább folytatódhat valamelyik Disney csatornán.

 

A Disney állítólag holnap fogja bejelenteni a csatornái 2013-2014-es programját, hátha akkor kapunk valami konkrétumot a TCW-vel kapcsolatban.

 

Ha mégis a legrosszabb igazolódna be, azaz hogy nem folytatódik sehol a TCW, vajon mi lesz a sorsa a már teljesen elkészített epizódoknak? A legjobb talán egy DVD/Blu-ray kiadás lenne, hiszen rengeteg elvarratlan szál maradt az ötödik évadban is, na meg ott van a már beharangozott Clovis-történet is.

 

Egyelőre csak reménykedhetünk, hogy a TCW nem jut a filmek 3D-megjelenésének sorsára, bár azt sem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy a másik sorozat, a Detours sem hallat magáról semmit, a facebook oldaluk november óta nem frissült.

 

Persze a TCW-t sokkal kiemeltebb helyen kell kezelni, hiszen mégis csak öt évadról és több mint száz epizódról beszélünk. Reméljük a legjobbakat.

 

tcw.png

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.