Jump to content

Fülszöveg a Leia és a Kenobi regényekhez


Recommended Posts

Az első fülszöveg a Lázadók sorozat első részéhez, a még mindig cím nélküli Leia-történethez érkezett:

 

Martha Wells első
Star Wars
regénye egy teljesen új, klasszikus
Star Wars: Lázadók
történet, melynek főszereplője Leia hercegnő és új barátai, Luke Skywalker és Han Solo. A sztori pedig nem sokkal az első Halálcsillag megsemmisítése után játszódik.

 

Leia hercegnő egy küldetést teljesít a Lázadó Szövetségnek, amikor birodalmiak támadják meg. Most ő, Han és Luke csak magukra számíthatnak, kalózokkal együttműködve és árulókkal üzletelve versenyt futnak az idővel, hogy titokban tarthassák a Lázadók egyik kulcsfontosságú találkozóját.

 

A sorozat további köteteihez pedig dátumokat kaptunk: 2014 márciusában érkezik James S. A. Corey Han-regénye, Kevin Hearne Luke-regénye pedig majd 2015 januárjában kerül a boltokba.

 

És itt van John Jackson Miller Kenobijának fülszövege:

 

A regény cselekménye
A Sith-ek bosszúja
és az
Egy új remény
közé tehető. Száműzetése alatt Obi-Wan Kenobi a Tatuin lakóit segíti. De rájön, hogy új küldetése, hogy megvédje Luke Skywalkert – a galaxis utolsó reménységét -, azt jelenti, hogy el kell szakadnia a múltjától. A galaxis jövője ugyanis nem Obi-Wan Kenobin múlik, hanem egy furcsa, sivatagi remetén, akit csak bolond, öreg Benként ismernek.

 

Még mindig kitartok amellett, hogy a Kenobit jobban várom, de kezd kicsit jobban érdekelni a Leiáról szóló könyv is. smile.gif Ti melyiket várjátok jobban?

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information