Ugrás a kommentre

Tegyünk a TCW -ért!


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

Tegyünk a TCW-ért!

 

Mint azt tudjátok, a Disney döntése értelmében az idei Ötödik, volt a The Clone Wars sorozat utolsó évadja. A legújabb híresztelések szerint teljes TCW csapatot is hamarosan szélnek fogják ereszteni, ez pedig kétségessé teszi, hogy akárcsak a beígért „Bónusz tartalmak” (feltehetőleg a Hatodik évad már gyártás alatt álló részei) valaha is elkészülnek.

 

De talán még nincs késő! A savetheclonewars.com megcsillantott egy nagyon halovány reménysugarat. Már egy ideje próbálnak rajongókat toborozni, akik hajlandóak írni a döntéshozóknak, és most már Mi tengereninneni rajongók is könnyen beszállhatunk!

 

Az 11Thirtyeight.com vállalta, hogy mind a Disney, mind az LFL illetékeseinek eljuttatja az Egyesült Államokon kívül élő rajongók leveleit! Nekünk annyi a dolgunk, hogy elküldjük nekik az üzeneteinket ezen a linken. Teljesen ingyenes, csupán egy nevet kell megadni. Sem az e-mail cím, sem a lakhely megadása nem kötelező, de mivel jó volna, ha az illetések azt is látnák mennyien vagyunk itt, Magyarországon, mindenkit megkérnék, hogy a "Location” sávba legalább annyit írjatok be, hogy "Hungary”!

 

Ne csüggedjenek azok se, akik szeretnének írni, de nem tudnak angolul! Tőlük annyit kérünk, hogy írjátok meg a levelet magyarul és küldjétek el a "magyarrajongokatcwert@gmail.com” e-mail címre. Amilyen gyorsan csak tudom, lefordítom, és az angol verziót visszaküldöm mindenkinek. Utána már csak annyit kell tennetek, hogy a fenti linken elkülditek a lefordított üzenetet.

 

Megkérnék Mindenkit, aki szeretne tenni valamit a sorozatért, hogy írjatok! Veszteni valónk nincs, de ha most világszerte elegen összefogunk, akkor képesek lehetünk elég nyomást kifejteni a Disney-re, hogy legalább a már gyártás alatt álló részeket befejezzék, és kiadják. Sőt! Senkiben nem akarok hiú reményeket kelteni, de akár arra is rákényszeríthetjük őket, hogy a hatodik évad teljes befejezését engedélyezzék Dave Filoni fantasztikus csapatának! Korábban is történt már ilyen, a Kim Possible rajzfilm sorozat is kitartó rajongóinak köszönheti a negyedik évadát! A TCW csapat rengeteget tett értünk a rajongókért. Most itt az alkalom, hogy megháláljuk! Ha nem is járunk sikerrel, de legalább mutassuk meg, hogy milyen sokat jelentett számunkra a munkájuk!

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.