Ugrás a kommentre

Veszélyben a LucasArts és a Lucasfilm Animation?


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

Több forrásból hallani, hogy a Lucasfilm Animation súlyos leépítéseken megy keresztül. Főként a Detours és a A klónok háborúja készítői által ellátott munkakörök szűnnek meg. Pletykák szerint a kreatív csapat is feloszlik. Hát ennyit arról, hogy Filoni átvezeti az animációs részleget az új sorozatba. Ennyit arról, hogy megmarad a TCW képviselte minőség.

Sokan kezdtek aggódni a “bónusz tartalmak” miatt. Hiszen miért is bocsátaná el az alkalmazottakat a Disney a részek befejezése előtt? Azonban a Lucasfilm egyik szóvivője felvette a Big Shiny Robottal a kapcsolatot és elmondta, hogy a rajongók biztosan látni fogják majd az “új” részeket.

Bizonyos mértékű leépítés nem meglepő egy ilyen felvásárlásnál, azonban akkor is rossz hallani, hogy így szétvernek egy olajozottan működő csapatot. Biztos úgy gondolják, hogy animációra ott van nekik a Pixar, nem ezért vették meg a Lucasfilmet. Pedig televíziós animáció terén lenne mit tanulni a TCW alkotóitól.

 

logók2.jpg

 

Bár a tavaly kiadott hivatalos közleményben még azt írta a Disney, hogy a LucasArts biztonságban van, és nem terveznek változtatásokat, az utóbbi időben felröppent az a szóbeszéd, hogy itt a vég a Lucasfilm videojáték részlege számára. A Kotaku a 1313 eltűnésére hivatkozik, melyet azóta cáfolt a Lucasfilm:

 

A
Star Wars 1313
készítése folytatódik.

 

Az 1982-ben indult cégnek tavaly óta nincs igazgatója és a volt alkalmazottak pedig nincsenek megelégedve az eredményekkel:

 

Az “üzlet” lélegeztetőgépen van, mióta a Star Wars licenc és az erre alapuló későbbi játékok joga a Bioware/EA-hez került. Őszintén csodálom, hogy ilyen sokáig életben maradtak. Nem mernek igazán eredeti terméket kihozni, és a korábbi fejős teheneket -Indy és
Star Wars
- se használják ki rendesen.

 

Mit gondoltok, mi lesz a két részleg sorsa? A TCW törlése után nehéz pozitívnak maradni, nem?

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.