Ugrás a kommentre

Abrams a Star Wars-ról és a Star Trekről


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

jjabrams.jpg

 

Az Empire az új Star Trek film ürügyén találkozott J.J. Abrams-szel. A rendező köztudottan nagy Star Wars fan, és arra a kérdésre, hogy hogyan közelíti majd meg az új epizódot a Star Trek filmek után, ezt felelte:

 

Nem tudom, mert még csak most kezdünk bele. Ez egy nagyszerű kérdés, amire remélem jó választ tudok majd adni, amint rájövök. Jelenleg végtelen sok kérdés és nagyon kevés válasz létezik. Számomra mégsem olyan különböző a kettő [sW és ST]. Bár nagyon különböző helyekről jutottam hozzájuk, a közös pont az, hogy mindkettőről azt gondolom: “Ó, ez nagyon izgalmas!” Annak ellenére, hogy sosem voltam
Star Trek
fan, úgy éreztem, létezik egy olyan változat, amelyik érdekelne, amire azt mondanám, hogy klassz, ami helyesnek tűnik, amit szívesen megnéznék.

 

Hogyan jutunk a végére? Milyen döntéseket kell meghoznunk? Ki lesz majd benne? – tudtam, hogy ezekre mind választ kell majd találnunk, azonban az egész alapja az a leírhatatlan, zsigeri vágy volt, melyet az iránt éreztem, ami lehet belőle. Nagyon hasonló érzésem van a
Star Wars
-szal kapcsolatban is. Úgy érzem, tudom, mit szeretnék látni, hogy mire éhezem, és ez egy nagyon izgalmas kiindulási pont. A filmek, a világok nem is lehetnének különbözőbbek, de osztoznak azon az érzésen, hogy valami elképesztő rejlik bennük.

 

Arról, hogy miért mondta vissza elsőre a rendezést:

 

Az első reakcióm az volt, hogy még csak fontolóra sem vehetem, hiszen a
Star Trek
mozi közepén tartok. Aztán telt-múlt az idő, és ahogy tovább dolgoztam a filmen, olyan szakaszhoz értem, ahol a nehezén már nagyrészt túl voltam. Szóval, mikor találkoztam Kathy Kennedy-vel és elkezdtünk tárgyalni róla, végre tényleg komolyan vehettem a dolgot. Katie-nek, a feleségemnek, azt mondtam: “Nagyon érdekeset beszélgettem Kathy-vel.” Így indult a dolog.

 

Steven Spielberg részvételéről:

 

Úgy mondanám, hogy Steven nagyon biztatott. Vicces, mert annak idején beszéltem neki a dologról, és kiderült, hogy ő végig tudott minderől.

 

Szerintetek a film javára szolgál majd, hogy rajongó, vagy éppen ellenkezőleg?

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.