Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 16. Hozzászólás ideje: 2013. Április 16. A Rebel Force Radio mikrofon elé ültette Dave Filonit, a Lucasfilm Animation egyik legfontosabb emberét. Filoni először szólal meg azóta, hogy bejelentették A klónok háborúja végét. Sajnos a TCW-ről és a hátralévő részekről nem sokat tudunk meg, azonban a Star Wars-szal kapcsolatos jövőjéről elárul néhány dolgot. Arra a kérdésre, hogy vajon marad-e a cégnél, ezt válaszolta: Hát, az a tervem! [... A Star Wars ] nagyon fontos számomra, és nagyon jól éreztem magam, amíg itt dolgoztam. Azóta segítettem az animációs részleg fejlesztését, hogy idekerültem. Akkor még csak egy maréknyi ember volt itt. A Lucasfilm egészére kiterjedő, olykor szomorú változásokról: Ez az ipar működésének része… bár nem a kedvenc részem. Ha szerencsés vagy, a dolgok növekedésnek indulnak és sok tehetséges embert gyűjtesz magad köré, de annak is eljön az ideje, mikor el kell engedned dolgokat. Most is azokat az időket éljük, de remélhetőleg ez alapozza meg az utat új dolgok és új kreatív ötletek számára a jövőben. Az új animációs sorozatról is beszélt, de semmi konkrétat nem árult el: Jelenleg a megbeszélések korai szakaszában veszek részt, ahol azt derítjük fel, mit is csinálnánk a következő Star Wars animációval. Nagyon izgalmas dolog ez számomra, és néhány baráti arcot is látok magam körül, akik segítenek a projektben. Szóval ez egy átmeneti időszak, mint már mondtam, mely egy nagyon izgalmas korszakba vezet majd. Akkor remélhetőleg újra növekedni kezdenek a dolgok. Úgy tűnik, pozitívan áll a dolgokhoz, ez az egész beszélgetésből sugárzik. Az interjút érdemes meghallgatni, ha másért nem, Filoni nagyon közvetlen személyisége miatt. Örültök, hogy továbbra is képben van? Szerintetek az új sorozat felett is akkora hatalmat kap, mint A klónok háborúja felett? Teljes cikk megtekintése
Ajánlott hozzászólás