Ugrás a kommentre

Több infó a TCW bónusz tartalomról


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

A USA Today elbeszélgetett Dave Filonival a hátralévő TCW epizódokról, és egy új videót is bemutattak:

 

 

 

Ez nagyon ígéretesen fest! Úgy néz ki, már azt is tudjuk, kinek a fegyverét találja meg Plo Koon mester:

 

A Jedik a háborút egy olyan sereg segítségével vívták, melyet egyik mesterük, Syfo-Dias rendelt meg. De ki volt Syfo-Dias mester, és mi történt vele? A Sith sötét nagyura tekervényes hálót szőtt, hogy a Jediket megbuktassa, azonban az sem hibátlan. Egy apró nyom és egy kis szerencse a legjobban átgondolt terveket is felderítheti.

 

Valószínűsíthető, hogy az előző videóval együtt ez is a 66-os paranccsal foglalkozó szálhoz tartozik. Bár még nem tudjuk, mikor és hogyan láthatjuk majd ezeket az epizódokat, Filoni és csapata már az utolsó simításokat végzi rajtuk.

 

Kicsit keserédes érzés a csapat tagjai számára, de mind nagyon izgatottak vagyunk azzal kapcsolatban, ami hátravan. Könnyedén a legjobbak közé sorolhatók, amiket végül összehoztunk. Úgy gondolom, mind boldogok vagyunk, hogy befejezhettük őket.

 

Filoni Ahsoka karakteréről és a fiatal togruta jövőjéről is beszélt:

 

Az egyik vele kapcsolatos célom mindig is az volt, hogy ő legyen az, aki végül elsétál. Az, aki ráeszmél, hogy a dolgoknak van bal és jobb oldala is. Ott vannak a szeparatisták, és ott van a Köztársaság, a nap végén pedig képes meghozni a döntést: “Ez nevetséges. Én ezt nem akarom. Mindkét oldal téved, és én ezt tudom.”

 

Ez egy meglehetősen bátor döntés, és jól mutatja, milyen képzést kapott Anakintól és milyen hatással volt rá Obi-Wan. A középső utat választja, és ezzel egy újabb választási lehetőséget ad az embereknek.

 

Távozása nagy csalódás Anakin számára. Az pedig, hogy a padavanja nem éri el a Jedi-lovag státuszt, az “problematikus”. Főként azoknak a részleteknek a fényében, amiket később tudunk meg Anakinról, hogy nem a Tanács tagja, és nem kapja meg a mesteri címet.

 

Bár Ahsokát a sorozat miatt hívták életre, Filoni mindig is úgy kezelte őt, hogy illeszkedjen a saga egészébe.

 

Sokan teljesebb lezárást szeretnének neki… Akármilyen rossz is kimondani, úgy tűnik, az emberek nem gondolják, hogy a halálán kívül várhatna igazi lezárás a karakterre.

 

Őszintén szólva, már önmagában az is izgalmas, hogy az emberek tudni akarják. Biztos vagyok benne, hogy vannak olyanok is, akik ezt gondolják: “Hát, a kölyök elment. Oké.” De sokan vannak olyanok, akikkel beszélgettem és azt mondják: “Most mi lesz vele? Tudnom kell!” Én erre azt válaszolom: “Hát, én is tudni akartam egy csomó dolgot, mikor gyerek voltam. Várnom kellett.”

 

Szóval, lehet, hogy idővel kapunk valami utalást Ahsoka későbbi életével kapcsolatban.

 

Nektek hogy tetszett ez a kis ízelítő videó?

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.