Jump to content

Fülszöveg a Kenobihoz


Recommended Posts

John Jackson Miller augusztusban megjelenő Kenobi című regényéhez kaptunk végre egy valamivel többet mondó szösszenetet. Már csak az a bizonyos borító hiányzik.

 

kenobi.jpg

 

Tatuin – egy száraz, sivatagos világ, ahol a farmerek két nap melegében dolgoznak, és próbálják megvédeni magukat és szeretteiket a portyázó taszkenektől. Egy a civilizált űr szélén lévő kietlen bolygó. És egy olyan hely, ahol nem nagy valószínűséggel botlik az ember egy rejtőzködő Jedi mesterbe vagy egy árva fiúcskába, akinek apró vállain nyugszik a galaxis jövője.

 

A helyiek csak Benként ismerik a szakállas, köpenyes külvilágit. Ez a rejtélyes idegen mindent megtart magának és semmit sem oszt meg senkivel a múltjáról, nagy fájdalmakat vállalva, hogy továbbra is kívülálló maradjon. De ahogy a feszültség fokozódik a farmerek és a taszkenek egyik törzse között, Ben a küzdelem kellős közepén találja magát, veszélyeztetve ezzel a valódi küldetését, mely miatt a Tatuinra érkezett.

 

Ben – Obi-Wan Kenobi Jedi mester, a klónok háborújának hőse, a Birodalom árulója és a galaxis utolsó reménységének védelmezője – nem fordíthat többé hátat a gonosznak úgy, ahogy lemondott Jedi képzéséről. És mikor igazságtalanul vért ontanak és veszély fenyegeti az ártatlanok életét, felbukkan egy könyörtelen maszkos ellenfél. Bennek nincs más választása, szüksége van a Jedik bölcsességére – és az Erő félelmetes hatalmára – ebben a soha véget nem érő harcban.

 

Én már nagyon várom ezt a könyvet! cute.gif Ti is?

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information