Jump to content

Több mint mozi


Recommended Posts

A The Wrap héten megjelent cikke abba enged betekintést, hogy J.J. Abrams milyen tervekkel vágott neki az új Star Trek franchise-nak, melyeket a Paramount, a CBS és Abrams cége, a Bad Robot közötti jogi vita megakadályozott. Az eredeti tervei szerint a rendező kiterjesztette volna látomását a televízióra, a digitális médiára és a képregényekre is (ez utóbbi sikerült is végül).

 

Bár a Star Trekkel nem járt sikerrel, a Star Wars esetében könnyen valóra válhatnak álmai, hiszen a Disney egyébként is híve a több médiumos projekteknek. A legfrissebb példa erre az Agents of S.H.I.E.L.D., mely a Bosszúállók filmek világát hozza majd el a kis képernyőre.

 

…Abrams, akinek a szerződése feltételezhetőleg kreatív és pénzügyi beleszólást is biztosít a “
Star Wars
“-hoz kapcsolódó merchandise-ba és spin-off-okba, nagyobb irányítást szerezhet a Skywalker klán hagyatékának alakításában, mint a “
Star Trek
” mellékprojektjeinek fejlesztésében.

 

A Disney nagy “Star Wars” terve szörnyen hasonlít arra, amit Abrams talált ki annak idején a “Star Trek” számára. Televíziós műsorok, vidámparki látványosságok és spin-off filmek, melyek mind az Abrams által felügyelt új trilógia köré épülnek.

 

Szerintetek mekkora beleszólása lesz Abrams-nek a dolgokba a VII. epizódon kívül?

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information