Jump to content

Új animációs sorozat 2014-ben


Recommended Posts

Már el is kezdődtek a Star Wars Rebels című új animációs sorozat munkálatai. A bemutatót 2014 őszére tervezik, egy egy órás speciallal a Disney Channelen, amit aztán a sorozat követ a Disney XD csatornán.

 

A készítők között természetesen ott van Dave Filoni, Greg Weisman (Young Justice, The Spectacular Spider-Man) és Simon Kinberg (X-Men: First Class, Sherlock Holmes, Mr. & Mrs. Smith) is. Utóbbi fogja írni az első epizódot.

 

A Disney Channel kreatív részlegének vezetője, Gary Marsh a következőket nyilatkozta:

 

A Lucasfilm egész csapata már három évtizede bizonyítja hihetetlen kreativitását és fejlesztéseit, és nagyon izgatottak vagyunk, hogy elhozzák a
Star Wars
káprázatos és hatalmas világát a Disney XD nézőinek.

 

A Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy is megszólalt:

 

Nagyon izgatott vagyok, hiszen felfedezzük a
Star Wars
univerzum újabb részleteit. Úgy gondolom, hogy a
Star Wars Rebels
szórakoztató lesz gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

 

Az akciódús sorozat A Sith-ek bosszúja és az Egy új remény között fog játszódni (micsoda meglepetés tongue.gif ). Egy majdnem két évtizedes időszakot mutat be, amit korábban még nem láthattunk a képernyőn. Ez az az időszak, amikor a Birodalom kiterjesztette a hatalmát az egész galaxisra és levadászta a megmaradt Jediket. A többi részlet egyelőre titokban marad számunkra.

 

A Star Wars Rebels sorozatot a Lucasfilm Animation készíti, sok olyan tehetséggel, akik már a The Clone Warson is dolgoztak. A Celebration Europe látogatói lesznek az elsők, akik megtekinthetnek belőle egy exkluzív részletet. A szereplőket egy későbbi időpontban fogják bemutatni. És kaptunk egy Facebook oldalt is: facebook.com/starwarsrebels.

 

 

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information