Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Június 20. Hozzászólás ideje: 2013. Június 20. George Lucas az idei Crystal + Lucy Awards-on, a médiában tevékenykedő nők díjátadóján nyilatkozott arról az Access Hollywoodnak, hogy miként viszonyul az új trilógiához és J. J. Abrams-hez. Igen, [izgatott vagyok]. J. J. remek rendező és jó barátom. Úgy gondolom, megérti az egész dolog működését. Ha pedig nem, hát Kathy [Kennedy] majd helyreigazítja. [nevet] Arról, hogy mekkora szerepet vállal a készítésben: Ha szükségük van segítségre vagy valamire, majd felhívnak. Máskülönben a magam dolgával foglalkozom. Az elkerülhetetlen kritikáról, melyből neki is bőségesen kijutott az elmúlt 15 évben: Nem számít, hogyan csinálod. Összetett kulturális ikon, szóval mindig bajban leszel, akármit is csinálsz. A legjobb, amit tehetsz, hogy csak előre tekintesz és megpróbálod a legjobb sztorit összehozni. Egy másik alkalommal arról kérdezték, hogy sikerült-e már elbeszélgetnie Abrams-szel az új filmről: Még nem beszéltem J. J.-jel. Eddig el volt foglalva a Star Trek kel, és biztos vagyok, hogy felhív majd, ha kérdése lesz. Szóval, tudják, minden jól alakul. Kathy szerint remekül fest a dolog. Úgy tűnik egyelőre Kathleen Kennedy tölti be a protokoll droid szerepét a két filmkészítő között, de biztos vagyok benne, hogy hamarosan sort kerítenek a személyes találkozóra is. Teljes cikk megtekintése
Ajánlott hozzászólás