Ugrás a kommentre

Lázadó tinik?


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

lazadok.jpg

 

A klónok háborújának utódjáról, a Rebels-ről még nem tudunk sokat. A sorozat jelenleg előkészületi fázisban van. A producerek (Dave Filoni, Simon Kinberg és Greg Weisman) mellett olyan nevek is visszatérnek, mint Joel Aron (TCW CG felügyelő) és Kilian Plunkett (TCW látványtervező).

 

A JoBlo forrása erről számol be:

 

A sorozat új karakterek mellet régieket is megjelentet majd az eredeti trilógiából, és arra összpontosít majd, hogyan alakult meg a lázadók szövetsége a Galaktikus Birodalommal szemben. A premier jövő nyárra várható.

 

Darren Marshall, a TCW karaktereit megformáló szobrász és látványtervező, azelőtt, hogy pár nappal ezelőtt elhagyta volna a Lucasfilmet, még megalkotta a főbb szereplők kinézetét.

A Bleeding Cool ugyancsak meg-nem-nevezett forrása pedig ezekről a szereplőkről tudott meg egy keveset:

 

A sorozat a Lázadó Szövetség létrejöttét mutatja ba, és a III. és IV. epizód közötti narratív űrt tölti majd be. A cím utal a főszereplőkre is, akikről megtudtam, hogy a legtöbbjük tinédzser.

 

Az pozitív, hogy találkozhatunk majd klasszikus (és remélhetőleg TCW) karakterekkel is, de az már adhat okot gyanakvásra, hogy tinik a főszereplők és, hogy a sorozatot a Disney XD sugározza majd. Ez, és az, hogy a VII. epizód casting-listáján sok a fiatal szereplő, talán betekintést nyújt nekünk abba, hogy melyik korosztály lesz az új filmek célközönsége.

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.