Jump to content

Lázadó tinik?


Recommended Posts

lazadok.jpg

 

A klónok háborújának utódjáról, a Rebels-ről még nem tudunk sokat. A sorozat jelenleg előkészületi fázisban van. A producerek (Dave Filoni, Simon Kinberg és Greg Weisman) mellett olyan nevek is visszatérnek, mint Joel Aron (TCW CG felügyelő) és Kilian Plunkett (TCW látványtervező).

 

A JoBlo forrása erről számol be:

 

A sorozat új karakterek mellet régieket is megjelentet majd az eredeti trilógiából, és arra összpontosít majd, hogyan alakult meg a lázadók szövetsége a Galaktikus Birodalommal szemben. A premier jövő nyárra várható.

 

Darren Marshall, a TCW karaktereit megformáló szobrász és látványtervező, azelőtt, hogy pár nappal ezelőtt elhagyta volna a Lucasfilmet, még megalkotta a főbb szereplők kinézetét.

A Bleeding Cool ugyancsak meg-nem-nevezett forrása pedig ezekről a szereplőkről tudott meg egy keveset:

 

A sorozat a Lázadó Szövetség létrejöttét mutatja ba, és a III. és IV. epizód közötti narratív űrt tölti majd be. A cím utal a főszereplőkre is, akikről megtudtam, hogy a legtöbbjük tinédzser.

 

Az pozitív, hogy találkozhatunk majd klasszikus (és remélhetőleg TCW) karakterekkel is, de az már adhat okot gyanakvásra, hogy tinik a főszereplők és, hogy a sorozatot a Disney XD sugározza majd. Ez, és az, hogy a VII. epizód casting-listáján sok a fiatal szereplő, talán betekintést nyújt nekünk abba, hogy melyik korosztály lesz az új filmek célközönsége.

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information