Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Július 22. Hozzászólás ideje: 2013. Július 22. Harrison Fordot, aki a napokban ünnepelte 71. születésnapját, a Comic-Conon kérdezte az MTV az új trilógiáról és J.J. Abrams-ről. Get More: MTV Shows A VII. epizóddal kapcsolatos kérdéseket továbbra is viccesen tereli: Hozzám beszélsz? Hozzám beszélsz? Én még nem vagyok kész arra, hogy mélyen elbeszélgessünk erről a… hogy is hívtad? Csillagok háborúja? Nem, arról nem. J.J. Abrams-ről viszont (feltételezhetőleg) őszintén beszél: Úgy gondolom, hogy ő egy nagyszerű történetmesélő. Rengeteg tapasztalatot szerzett filmkészítőként. Ez egy ijesztő projekt, de ő egy olyan fickó, aki képes szembenézni a kihívásokkal és felülkerekedni… Amúgy rettentően kedves fickó. Arra, hogy a rendező 15 éves volt, mikor Ford először találkozott vele: Így igaz. Szemtelenül fiatal volt. De nagyszerű fickó. Nagyon örülök, hogy benne van a filmben… Még, ha én nem is. *KACSINT! Harrison Ford és Roberto Orci producer további beszélgetését legújabb filmjükről, a Végjátékról és a Comic-Conról itt találjátok. A videó végén még egy geek teszttel is megpróbálkoznak, és láthatjuk Ford hihetetlen Chewbacca-megszemélyesítését. Teljes cikk megtekintése
Ajánlott hozzászólás