Ugrás a kommentre

HIVATALOS: Willimas lesz a zeneszerző

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Ahogy már a Facebookon olvashattátok, ma a CE2-őn Kathleen Kennedy elmondta, újra John Willimas írja a zenét. Azóta a Starwars.comra is felkerült a bejelentés, egy videó kíséretében:

Imádtam megírni a
Star Wars
filmek zenéjét a sok fanfárral és ékítéssel. A Messzi, messzi galaxissal kapcsoltban pedig úgy érzem, hogy még benne vagyok, hogy sosem hagytam el azt. Miután mind a hat filmen dolgoztam, örülök, hogy folytathatom, hogy továbbra is részese lehetek a mókának, amit a készítésük jelent. Persze nem láttam még a forgatókönyvet, az új történet ismeretlen a számomra, de nem tudnám elképzelni, hogy ne legyenek utalások a meglévő történetekre, amiket már ismerünk. Ez elengedhetetlenné és elfogadhatóvá tenné néhány korábbi téma alkalmazását, ami számomra mindig is a folytatásos filmek készítésének egyik legjobb része volt, mert így minden esetben használhattam a régebbi anyagokat és fejleszthettem azokkal együtt létező, újakat is, amik így együtt, remélhetőleg, a film szövetének részeként hatnak. Mivel nem ismerem a sztorit, el kell mondanom, be kell vallanom, hogy én mindig is inkább elkerültem a forgatókönyvet, még a szóban elmondott részleteket és a történet-cetliket is, és inkább vártam ki a felfedezés pillanatát a filmben, a közönséggel együtt. Így én is annyira meglepődöm, mint ők, és máris tudom, hogy hova kell tennem a meglepetés-gombot, tudja, mert nem készített fel a forgatókönyv.

Persze az első film készítése közben én, és szerintem a filmen dolgozó kollégáim se gondoltuk volna, hogy lesz második, nemhogy harmadik vagy negyedik. Tehát én is, mint a közönség az egész világon, izgatottan várom, hogy kiderüljenek, mik a meglepetések, és hogy felfedezzem, mi lesz a szerepem.

Együtt ebédeltem Kathleen Kennedy-vel és J.J. Abrams-szel, és ők két olyan ember, akik tökéletes választások arra, hogy folytassák George Lucas nagyszerű Odüsszeiáját. Mindketten fiatalok, mindketten szörnyen tehetségesek, rengeteg energiával, és még J.J. is, aki nekem nagyon fiatal, nagyon tapasztalt is egyben. Több nagy sikere is volt már nagyszabású produkciókkal, amik nagyon nehézek szerzőileg, technikailag, operatőrileg, mindenhogy. És annak ellenére, hogy nagyon fiatal, rengeteg tapasztalattal és nagyon jó háttérrel rendelkezik, szóval a fiatalságuk, a tapasztalatuk és az energiájuk kombinációja teszi őket tökéletessé. Ha megkérdeztek volna, persze nem tették, de ha megkérdezték volna tőlem a különféle vezetők, hogy találjak két embert, aki a következő szintre emeli ezt a projektet, biztos, hogy rájuk szavaztam volna. Nem is találhattunk volna jobb jelölteket a feladatra.

Mit szóltok?

Teljes cikk megtekintése

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.