Jump to content

Kathleen Kennedy CE2 paneljéből


Recommended Posts

kennedyce2.jpg

 

A második Celebration Europe legnagyobb tekintélyű vendége a Lucasfilm elnöknője, Kathleen Kennedy volt. Warwick Davis-szel főként a VII. epizódról beszélgettek:

 

Félelmetes vállalkozás, és nem is lennék rá képes nélkületek… Sokat jelent számunkra, hogy azt látjuk, számotokra is sokat jelent. Nem akarjuk, hogy ez megváltozzon.

 

Mikor a
Star Wars
filmeket nézzük, mint sokan közületek, mi is azt érezzük, hogy a korábbi filmek jól kombinálták a valós helyszíneket a trükkfelvételekkel – erre mi is figyelni fogunk. Nagyszerű helyszíneket találunk majd a VII. epizód számára. Minden rendelkezésünkre álló eszközt be fogunk vetni a film készítése közben.

 

Kicsit bővebben arról, hogy mik is ezek az eszközök (nagyban emlékeztet arra, amit Mark Hamill mondott korábban):

 

Kézzel fogható műalkotások és CG effektek keverékéről beszélünk.

 

A George Lucas és általa összeállított lista élén (Spielberg kivételével) mindig is Abrams ált:

 

Érezni az elhivatottságot abban, amit csinál. A filmjei sokszor reményteliek. Szórakoztatóak és izgalmasak… Szerintem nagyszerű munkát végez majd.

 

A találkozókról, melyeken az ötletei eredetét és mélységeit tárgyalták Lucas-szal:

 

Azt hiszem, a kulcs az volt, hogy George újra és újra elmondta, a filmek nem csak nagyszabásúak, de viccesek is. Biztosra akart menni, hogy megőrizzük bennük a humort.

 

Tudjuk, hogyha nincsenek nagyszerű történeteink és nagyszerű karaktereink, akkor az effektek mit sem érnek.

 

Arról, hogy mondhat-e valami konkrétat a VII. epizódról (ekkor történt meg a nagy bejelentés, amiről már írtunk nektek):

 

Múlt pénteken a
Star Wars
család egy nagyon fontos tagjával reggeliztem, aki már el is kötelezte magát [a VII. epizódra]. Ez a valaki John Williams! [Hatalmas ováció!]

 

Mesélt még arról, hogy milyen egy tipikus napja. Az ideje egy részét a Lucasfilmnél tölti, majd átugrik Abrams-hez és az írói csapathoz a Bat Robotnál. Sokat Skype-olnak és hosszú megbeszéléseket tartanak. A Lucasfilm presidiói irodájában Lucas régi irodája az övé. Lucas most a Skywalker Ranch-en tesz-vesz.

 

A panel összefoglalóját itt találjátok.

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information