Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 5. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 5. Nemsokára a boltokba kerül John Jackson Miller legújabb regénye, a Kenobi. A fennmaradó időben az író minden nap megoszt valami érdekességet a regénnyel kapcsolatban. Az első etapot hoztam most, teljesen spoilermentes, úgyhogy mindenki olvashatja. 31. Eleinte a BEN címet szántam a KENOBInak. De mivel több Ben is van az EU-ban, inkább megváltoztattam. 30. A változtatás jól jött, mert figyelembe kell venni, hogy hogyan terjed Kenobi neve a Tatuinon. 29. Még mindig megvan a régi Kenobi figurám. Ellentétben Luke-kal, az ő fénykardjának eltalálták a színét. 28. Már gyerekként is foglalkoztatott Kenobi múltja. Először Jo Duffy képregényében találkoztam ilyen jellegű történettel. 27. A KENOBI ötlete még 2006-ban merült fel, de akkor képregényben gondolkodtunk. Később rájöttünk, hogy a regény sokkal megfelelőbb forma. 26. @Jeremy_Barlow képregényszerkesztő és én szeretjük a klasszikus westerneket. Kenobi száműzött, akárcsak Shane. 25. A western mellett van egy “idegen a kisvárosban”-dinamikája is a történetnek. Jó példa erre a tévéből a Miért éppen Alaszka? és a Ballykissangel . 24. Az első naptól kezdve megvolt az az ötlet, hogy Obi-Want a tatuini lakosok szemével látjuk. Ő egy rejtélyes ember. 23. Hasonló téma a KENOBIban, a KOTORban és a Knight Errant ban: mit jelent egy Jedinek az egyedüllét? 22. 2007-ben már a KENOBIn dolgoztam, amikor felkértek, hogy készítsem el a 4. Indiana Jones film képregény-adaptációját. Ha twitteren is követni szeretnétek az infókat, akkor keressetek rá a #KenobiCountdown hashtagre. Vagy kövessétek John Jackson Millert. Teljes cikk megtekintése
Ajánlott hozzászólás