Ugrás a kommentre

Újra tervben az élőszereplős sorozat?


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

Mielőtt a Disney-éra beköszöntött volna a Messzi-messzi galaxisban, évekig az élőszereplős sorozat előkészületei tartották izgalomban a rajongókat. Lassan szállingóztak a hírek, már meg volt 50 órányi forgatókönyv, de végül Rick McCallum, a producer 2011-ben azt mondta, hogy a költséghatékony filmtechnikának még fejlődnie kell, és 3-4 évvel el kell halasztani a forgatást. Azóta persze sokat változtak a dolgok a Lucasfilm háza táján.

 

disneyabc.jpg

 

Néhány napja az IGN újságírója megkérdezte Paul Lee-t, az ABC igazgatóját, hogy van-e valami remény egy Lucasfilm-ABC produkcióra:

 

Eléggé sok a dolguk, ha megnézzük, hogy milyen filmeket terveznek megjelentetni a következő néhány évben, de beszélgettünk már róla.

 

…Imádnám, ha összejöhetne. Kifejezett rajongója vagyok a Lucasfilmnek. Csodálatos világa van.

 

Volt már szó róla, hogy J.J. Abrams a Star Treket is több médiumra szánta annak idején, így talán egyszer tényleg láthatunk egy élőszereplős sorozatot is kedvenc univerzumunkból.

 

Az ABC-t 1996-ban vette meg a Disney, és azóta olyan sorozatoknak adott otthont, mint a Felicity, az Alias, a Lost (három Abrams sorozat), a Született feleségek, az Egyszer volt, hol nem volt, a Castle vagy a Marvel Cinematic Universe-ben játszódó, idén debütáló Agents of S.H.I.E.L.D. Ez utóbbi sikerétől sokban függhet egy esetleges Star Wars sorozat.

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.