Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 27. Hozzászólás ideje: 2013. Augusztus 27. Ma kerül a boltok polcaira a Kenobi! Úgyhogy hoztam egy részletet belőle, melyet James Arnold Taylor olvas fel. Ezt ide kattintva tudjátok elérni. A hanganyag alatt pedig le van írva a szöveg, úgyhogy olvashatjátok Jamesszel. És amíg még várjátok, hogy a saját példányotok megérkezzen, olvassátok el John Jackson Miller visszaszámlálását is. 21. A Kenobi öt évet várt arra, hogy felvessem a prózai verzió ötletét a Celebration VI-en. 20. Az egyik folyosó padlóján ülve adtam elő egy regényötletemet. Az OCC-nek jól jönne még néhány tárgyalóterem. 19. A taszkenekről való írás egyszerre volt élvezetes és őrületes. Még a mitológiájuk is hátborzongató. 18. A Dark Horse Comics Outlander című kiadványa segítségül szolgált a taszken kultúrával kapcsolatban. 17. A Del Rey Books Kraytsárkány-hívója egy verziója egy olyan tárgynak, ami a könyvben is szerepel. 16. A Kenobi regényben használják a taszken és a buckalakó kifejezést is. 15. Obi-Wan említi a regényben a 143. Insiderben megjelent Incognito című novella eseményeit. 14. A lucasfilmes Jennifer Heddle javasolta, hogy mutassuk meg Ben meditációit. Remek ötlet: ezek lettek a KENOBI érzelmi átvezetői. 13. A Kenobi nem csak azért született meg, hogy összekössön bizonyos eseményeket, de azért konzultáltam más területekkel is: próza, képregények, YA (Young Adult) regények, szerepjáték. 12. Legfurcsább kutatásom a Kenobi hoz: mely részeit hasznosítják egy dewbacknak. 11. Az egyik karakternek van egy vicces kötődése a régi marveles SW képregényhez. Nem, nem Jaxxon! 10. Sok régi siklótípus tűnik fel a Kenobi ban. Olyan, mint egy autóbemutató a West End Games korszakból. 9. A párologtató modell bemutatása a Kenobi ban hatalmas; közel áll ahhoz, amit a 66-os Marvel Star Wars ban láthatunk. 8. Néhány komoly SF-gondolat a Kenobi val kapcsolatban: miért olyan értékes a Tatuinon a víz, mikor olyan könnyű előállítani? 7. A Kenobi ban látni fogunk egy olyan kocsmát, ami szerepelt az első KOTOR játékban. Természetesen már más vezeti azóta. 6. Zayne Carrick et is megemlítik a Kenobi ban. 5. Mivel száműzetésben él, Kenobi gyakran úgy reagál bizonyos dolgokra, mint a képregények szuperhősei. Védenie kell titkos személyazonosságát. 4. Átfedés van a Kenobi nyitánya és A Sith-ek bosszúja befejezése között. Obi-Wan még nem tud Vaderről… Csak annyit tud, hogy megölte a legjobb barátját. Ez egy kulcsfontosságú rész a regényben. 3. Minden stimmel: a Kenobi nagy része a The Life and Legend of Obi-Wan Kenobi című könyv egyik oldalán történt események bővebb leírása. 2. A regény gerince meglehetősen szúrósra sikeredett. Ben még a polcról is Jedi elmetrükköt használ. 1. A Kenobi hangoskönyvet Jonathan Davis olvassa fel, és szintén ezen a héten jelenik meg. Remélem, a héten már az én példányom is megérkezik! Teljes cikk megtekintése
Ajánlott hozzászólás