Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Most jutott eszembe, hogy a tavalyi pilótás szavazást még nem összesítettem… Mik vannak. tongue.gif Utána már tényleg a regényes szavazás jön.

Szóval, hogy mindenki tudja, miről van szó: tavaly indult nálunk egy szavazás, ahol mindenki leadhatta a voksát a kedvenc pilótájára, a kedvenc művére, amiben az illető szerepelt (könyv/regény) és a kedvenc vadászgépére. Megdöbbentő eredmények itt se születtek, nagyon egyhangú volt a szavazás, ami miatt kicsit csalódtam is, bíztam benne, hogy majd nagyobb lesz a verseny.

Elsöprő fölénnyel a kedvenc vadászgép kategória nyertese az X-szárnyú vadász. Megmondom őszintén, ebben a kategóriában én is erre szavaztam volna. tongue.gif De ezen kívül csak három másik név merült fel, aminek annyira nem örültem.

xwing.png

A második, azaz a könyv/képregény kategória nyertese a Lidérc Osztag. És a két kategória eredményeit látva mindenki azt hihetné, hogy én manipuláltam a szavazatokat, hiszen a Lidérc Osztag nálam örök kedvenc. Pedig nem így volt. A rengeteg jelölt közül mégis ez kapta a legtöbb szavazatot (négyet!), a többiek csak egyet-egyet.

wraiths.jpg

És ennél a kategóriánál bizonyosodik be, hogy nem manipuláltam a szavazatokat, bár nagyon kedvelem azt a pilótát, aki nyert. Majdnem ugyanolyan egyöntetűen, mint az X-szárnyú, a nyertes Wedge Antilles. Akik még közel kerültek az első helyhez, az Han Solo és Corrant Horn, az ő küzdelmük döntetlenre végződött, a hozzászólásoknál azonban eldönthetitek. Akik anno nem szavaztak, most leírhatják a saját kedvenceiket! smile.gif

wedge.jpg

Teljes cikk megtekintése

Vendég
Ez a téma zárva van.

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.