Ugrás a kommentre

Pilóták - a szavazás eredménye


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

Most jutott eszembe, hogy a tavalyi pilótás szavazást még nem összesítettem… Mik vannak. tongue.gif Utána már tényleg a regényes szavazás jön.

 

Szóval, hogy mindenki tudja, miről van szó: tavaly indult nálunk egy szavazás, ahol mindenki leadhatta a voksát a kedvenc pilótájára, a kedvenc művére, amiben az illető szerepelt (könyv/regény) és a kedvenc vadászgépére. Megdöbbentő eredmények itt se születtek, nagyon egyhangú volt a szavazás, ami miatt kicsit csalódtam is, bíztam benne, hogy majd nagyobb lesz a verseny.

 

Elsöprő fölénnyel a kedvenc vadászgép kategória nyertese az X-szárnyú vadász. Megmondom őszintén, ebben a kategóriában én is erre szavaztam volna. tongue.gif De ezen kívül csak három másik név merült fel, aminek annyira nem örültem.

 

xwing.png

 

A második, azaz a könyv/képregény kategória nyertese a Lidérc Osztag. És a két kategória eredményeit látva mindenki azt hihetné, hogy én manipuláltam a szavazatokat, hiszen a Lidérc Osztag nálam örök kedvenc. Pedig nem így volt. A rengeteg jelölt közül mégis ez kapta a legtöbb szavazatot (négyet!), a többiek csak egyet-egyet.

 

wraiths.jpg

 

És ennél a kategóriánál bizonyosodik be, hogy nem manipuláltam a szavazatokat, bár nagyon kedvelem azt a pilótát, aki nyert. Majdnem ugyanolyan egyöntetűen, mint az X-szárnyú, a nyertes Wedge Antilles. Akik még közel kerültek az első helyhez, az Han Solo és Corrant Horn, az ő küzdelmük döntetlenre végződött, a hozzászólásoknál azonban eldönthetitek. Akik anno nem szavaztak, most leírhatják a saját kedvenceiket! smile.gif

 

wedge.jpg

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.