Ugrás a kommentre

A Rebels ott lesz a New York-i Comic-Conon


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

nycc.jpg

 

Október 10. és 13. között rendezik meg a New York-i Comic-Cont, ahonnan nem hiányozhat a Star Wars sem. A legfontosabb panel október 13-án lesz ottani idő szerint 14:45-től. A címe: Star Wars Rebels: The Might of The Empire.

 

Mi történik, mikor a Galaktikus Birodalom elfoglal egy bolygót? Mi van, ha a birodalmiakat érdekelni kezdi a világod, és Rohamosztagosokat meg TIE vadászokat rendel ki, hogy biztosítsák a rendet? A
Star Wars Rebels
, a Lucasfilm izgalmas és vadonatúj animációs sorozata a Disney XD-n felteszi ezeket a kérdéseket – akárcsak ez a panel, melyet a Lucasfilm rezidens Star Wars szakértője, Pablo Hidlago vezet majd.

 

A sorozattal kapcsolatos részleteket szigorúan őrzik, azonban a rajongók, akik ellátogatnak a NYCC-re, elsőként tekinthetik meg a hozzá készült, új látványterveket, tudhatnak meg új információkat a Galaktikus Birodalom rettentő erejéről. A
Star Wars Rebels
a III. és a IV. epizód között játszódik, ami egy nagyon sötét időszak a galaxis számára. Az eredeti trilógia szellemében, újra a Birodalom a történet legfőbb gonosztevője, és a
Star Wars Rebels
a birodalmi erők iszonyú hatalmát helyezi a középpontba.

 

A sorozat csak egy év múlva jön, szóval ne szalasszátok el a lehetőséget, hogy bepillantsatok a fejlesztés korai szakaszaiba!

 

Lesz még Star Wars Origami és az 501-es Légió műsora. A Jedi visszatér 30. évfordulóját ünneplő könyv, a The Making of Star Wars: Return of the Jedi is bemutatásra kerül.

A programok leírását itt találjátok.

 

A panelek alapján úgy tűnik, hogy ez a Comic-Con sem a VII. epizódról fog szólni, de legalább megtudunk egy keveset a Rebels-ről.

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.