Ugrás a kommentre

Saoirse Ronan és Benedict Cumberbatch


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

saoisre.jpg

 

Rachel Hurd-Wood és Ksenia Solo után Saoirse Ronant hallgatták meg Han és (feltehetőleg) Leia lányának szerepére, jelenti a Latino Review, mely azért nem írt róla rögtön, mert a forrása megkérte, hogy várjon vele addig, míg meg nem történik a meghallgatás. Úgy tűnik megtörtént. A Bleeding Cool saját casting-közeli forrása is megerősíti ezt, azzal a kiegészítéssel, hogy nem az egyik főszerep lehet az övé, hanem A főszerep.

 

A 19 éves, ír színésznőt eddig olyan filmekben láthattuk, mint a Szikraváros, a Komfortos mennyország, a Hanna – Gyilkos természet és A burok. Nemrég passzolta Skarlát Boszorkány szerepét a Bosszúállók folytatásában, annak ellenére, hogy Joss Whedon direkt neki írta a karaktert. Lehet, hogy egy még csábítóbb ajánlat állhatott a döntés hátterében?

 

Ide kapcsolódik az a hír (pletyka), ugyancsak a LR-tól, hogy a VII. epizódban nem csak a protagonisták, de a “rosszfiúk” között is lesz női szereplő. Ha ez igaz, az üdítő lesz, hiszen a szebbik nem képviselői nem sok szerephez jutottak az előző két trilógiában (1-1 kivétellel, természetesen).

 

A Benedict Cumberbatch-szóbeszédet már sokan cáfolták, köztük a szóvivője és maga a színész is. A LR ennek ellenére is azt állítja, hogy a Sötétségben – Star Trek és a Sherlock sztárja szerepet kap a VII. epizódban. Sőt, az egész trilógiában! És ez a szerep minden epizódban növekedni fog.

 

Gondolom már mondanunk sem kell, hogy ebből semmi sem hivatalos még…

Mit gondoltok? Ki lenne a legjobb Solo leány? Mi lesz a Cumberpletyka vége?

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.