Ugrás a kommentre

Ők lesznek a Rebels hangjai? (frissítve)


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

A The Hollywood Reporter forrásai jelentik, hogy állítólag öt színész is közel áll ahhoz, hogy szerepet kapjon a jövőre debütáló animációs sorozatban, a Star Wars Rebels-ben.

 

freddieprinze_masseffect3.jpg

 

Az első és talán legnagyobb név Freddie Prinze Jr.-é. Pályafutása elején főként romantikus filmekben (Pasik és csajok, Nyakiglove) és esetenként tinihorrorokban (Tudom, mit tettél tavaly nyáron) fordult meg, azonban a sci-fi sem állt tőle távol (Wing Commander – Az űrkommandó). A legtöbben talán a Scooby Doo filmekből ismerhetik, ahol Fredet játszotta. Az utóbbi időben a szinkronmunkákba is belekóstolt, hiszen ő kölcsönözte a hangját James Vegának a Mass Effect harmadik részében és a hozzá készült animációs filmben. Állítólag óriási Star Wars rajongó.

 

Steven Jay Blum neve lehet, hogy sokaknak nem ismerős, de IMDb oldalát nézegetve rájöhetünk, hogy hangját szinte már mindannyian hallottuk. Rengeteg rajzfilmben és játékban dolgozott már, köztük Freddie Prinze Jr.-ral a Mass Effect sorozatban, ahol mások mellett Grunt és az Árnybróker hangját adta. Star Wars-os munkái is szép listát alkotnak. Az első ilyen az 1996-os X-Wing vs. TIE Fighter volt. Azóta rengeteg játékon dolgozott szinkronhangként: Jedi Knight – Mysteries of the Sith, X-Wing Alliance, Force Commander, Knights of the Old Republic, Knights of the Old Republic II – The Sith Lords, Battlefront II, Empire at War, Empire at War: Forces of Corruption, The Force Unleashed, The Force Unleashed II. A Jedi Knight II – Jedi Outcast-ban Galak Fyyar admirálist játszotta, a The Old Republic-ban pedig Andronikos Revelt.

 

Vanessa Marshall is rengetegszer dolgozott már szinkronhangként. Ő is szerepelt a Mass Effect sorozatban. A Messzi-messzi galaxisban is közreműködött már. A Jedi Knight második részében Jan Ors-ként hallhattuk, a Knight of the Old Republic folytatásában pedig Lonna Vash mesterként.

 

Taylor Gray újonc a színészszakmában. Gyerekműsorokban szerepelt, főként a Nickelodeonon.

 

A legérdekesebbet a végére hagytuk. David Oyelowo! Az ő neve a pár napja felrepült casting-pletyka miatt lehet ismerős. Állítólag a VII. epizód egyik szerepére is pályázik. Lehet, hogy így fogják összekötni a Rebels-t és az új trilógiát? Vagy az egész kacsa? Könnyen lehet, hiszen még semmi sem hivatalos.

 

Mit gondoltok erről a gárdáról? Ti is kíváncsian várjátok, mi sül ki ebből a sorozatból?

FRISSÍTVE:

david-oyelowo2.jpg

 

A Jedi News szerint tényleg az a helyzet, hogy David Oyelowo lesz az egyik kapocs, ami összeköti a filmeket a sorozattal:

 

Nekem azt mondták, hogy nem pusztán a VII. epizódban jelenik majd meg, hanem a Rebels-ben is, ahol egy olyan karaktert játszik, mely felvezeti a filmbeli karakterét! Ez mind része a Simon Kinberg által összeállított, az EpVII felé irányuló nyomásnak, és az első jele annak, hogy a Rebels segít majd felépíteni az EpVII-lázat!!

 

Érdekes! Ebben a megfogalmazásban még az is kérdés, hogy vajon ugyanaz a karakter lesz-e mindkettőben. Lehet klón, droid, ikertestvér…

 

Persze, még mindig csak pletyka az egész.

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.