Ugrás a kommentre

A legrosszabb Star Wars regények


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

Mindig csak a legjobbakról beszélünk, meg hogy kinek mi a kedvence. A Star Wars Olvasás Napján azonban szót ejtünk a legrosszabbakról is, mert sajnos készültek olyan Star Wars regények is, melyek nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket.

 

A ti feladatotok mindössze annyi, hogy írtok egy ötös listát a hozzászólásokhoz, hogy melyik volt az a regény, amelyik nagy csalódást okozott nektek, és alig tudtátok végigszenvedni.

 

Egy kis kedvcsinálónak – vitaindítónak – jöjjön az én ötös listám. smile.gif

 

  • Barbara Hambly: A Jedik gyermekei – A legszörnyűbb SW-élményem. Nagyjából egy év kellett hozzá, hogy végig tudjam szenvedni, és akkor is borzasztóan unalmasnak találtam. Aztán gondoltam, adok neki még egy esélyt valamivel idősebb fejjel – de ugyanúgy jártam vele, mint először.
  • Paul Davids – Hollace Davids: Star Wars Junior – Ezt még a fiatalabb korosztálynak se ajánlom, akkora hülyeségek vannak benne, hogy az valami hihetetlen.
  • Sean Williams: Tomboló erő – Persze nem is voltak nagy elvárásaim a regénnyel kapcsolatban, hiszen mégis csak egy játék regényadaptációja. Ráadásul a játékot se ismerem, úgyhogy nem kerülhet le erről a listáról azzal a szöveggel, hogy jó kis kiegészítője a játéknak vagy valami. A megjelenés óta se sikerült befejeznem, még nagyjából a negyede hátra van, de az eddigi tapasztalataim vele nem ösztönöznek arra, hogy folytassam.
  • Matthew Stover: Luke Skywalker és a Mindor árnyai – Ezt is a megjelenés óta nem sikerült befejeznem. Pedig ez viszonylag új regény (angolul 2008-ban jelent meg), mégis a 70-es, 80-as évek gagyisága árad belőle. Értem én, hogy nosztalgiázni akartak, de nekem ez nem jött be.
  • Barbara Hambly: AlkonybolygóA Jedik gyermekei szerzőjétől… Ugyanannak a trilógiának a befejező darabja.

És akkor jöjjenek a ti listáitok! smile.gif

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.