Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

garahamnorton2.jpg

A The Graham Norton Show vendége volt Harrison Ford és Benedict Cumberbatch, akik, úgy tűnik, igen jól kijönnek egymással. A brit színész már többször kifejtette, hogy mennyire tiszteli Ford munkásságát és mennyire felnéz rá. A VII. epizóddal kapcsolatban mindkettőjükhöz csak pletykák kapcsolódhatnak, mivel egyikük részvételét sem jelentették még be hivatalosan.

Néha úgy látszott, Ford már nyilvánosság előtt is rábólint a dologra, de legtöbbször csak terelte a témát. Jelen esetben, ugyan elhagyta a száját az a mondat, hogy “még nem döntöttem el”, de összességében úgy tűnt, benne van. Az a szóbeszéd járja, hogy az ő külön kérésére halogatják a Trió visszatérésének bejelentését, hogy legalább addig ne halmozzák el Star Wars témájú kérdésekkel, amíg a Végjátékot népszerűsíti.

A Cumberpletyka pedig továbbra is tartja magát, annak ellenére is, hogy nagyjából mindenki megcáfolta már.

Most is mindenki csak terel, de Ford dicsérete ennek ellenére is őszintének tűnik, és Cumberbatch-nél sem marad el a hatás:

Norton: Benne leszel? Bejelentették már?

Ford: Ááááááneeeeőőőő… Meeeeőő… Ne veszítsük el a lendületet, gyerünk!

Whitehall: Várjunk, csak nem Chewbaccát játszod ezúttal?

F: El se mondhattam, hogy mekkora rajongód vagyok. (B.C.-nek)

Cumberbatch: Ó, köszönöm szépen! Hűűű, köszönöm! Ez aztán a pillanat, köszönöm!

F: Ez a Sherlock Holmes dolog lenyűgöző.

C: Köszönöm! Most már visszavonulhatok, megyek is!

N: De te nem leszel benne az új filmben?

C: Áááááééééőőőő…

F: Helyettem?

N: Hát, annyira hezitáltál.

Cumberbatch mesél az első találkozásukról is:

Egy Los Angeles-i partin találkoztunk először, és én totál hülyét csináltam magamból. Odamentem hozzád és azt mondtam: “Én egy igazán, igazán nagy rajongó vagyok. Régebben fantáziáltam rólad…” Természetesen úgy értettem, hogy arról fantáziáltam, Han Solo és Indy vagyok. De te nagyon jól fogadtad. Azt válaszoltad: “Hát, kinek a pap…”

Ford pedig arról mesél, hogy ő és a családja mennyire nincs elájulva a rivaldafénytől:

Őszintén szólva, a gyerekeim le se sz**ják. Sosem érdekelte őket, hiszen ebben nőttek fel. [...] Én is túl vagyok rajta. Egyáltalán nem számít, ígyis-úgyis boldog vagyok. Nem vagyok egy nagy szám. Mikor megkérdik: “Maga Harrison Ford?”, sokszor azt válaszolom: “Valaha az voltam.” Eltart nekik egy darabig, amíg megértik, mit is jelent. [...] Vannak helyek, ahol nem ismernek fel, és ez jó. Átutaztam Britanniát egy lakóhajón, és senki sem ismert meg.

Bár a Star Wars-szal kapcsolatban nem akart nyilatkozni, egy esetleges ötödik Indiana Jones filmet nagyon is szívesen fogadna:

Azonnal [rábólintanék], igen. Nem hiszem, hogy lenne akadája annak, hogy Indiana Jones egy vén trotty legyen. [...] Elég öreg vagyok ahhoz, hogy ne legyen szükségünk Connery-re. Elég öreg vagyok, hogy eljátsszam a saját apámat!

Arról, hogy mennyi akciót vállalna egy folytatásban:

Régebben szerettem a fizikailag megterhelő szerepeket, mókás volt. Akkoriban jobban szerettem, és már nem is kérik tőlem annyit az ilyesmit.

Végezetül pedig néhány rajongó, aki elmondhatták Harrison Fordnak, hogy mennyire szeretik őt. Ő pedig, természetesen, tudja. smile.gif

Szerintetek hogy mutatna a két színész együtt az egyik új Star Wars filmben?

Teljes cikk megtekintése

Vendég
Ez a téma zárva van.

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.