Ugrás a kommentre

Ford és Cumberbatch bírják egymást


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

garahamnorton2.jpg

 

A The Graham Norton Show vendége volt Harrison Ford és Benedict Cumberbatch, akik, úgy tűnik, igen jól kijönnek egymással. A brit színész már többször kifejtette, hogy mennyire tiszteli Ford munkásságát és mennyire felnéz rá. A VII. epizóddal kapcsolatban mindkettőjükhöz csak pletykák kapcsolódhatnak, mivel egyikük részvételét sem jelentették még be hivatalosan.

Néha úgy látszott, Ford már nyilvánosság előtt is rábólint a dologra, de legtöbbször csak terelte a témát. Jelen esetben, ugyan elhagyta a száját az a mondat, hogy “még nem döntöttem el”, de összességében úgy tűnt, benne van. Az a szóbeszéd járja, hogy az ő külön kérésére halogatják a Trió visszatérésének bejelentését, hogy legalább addig ne halmozzák el Star Wars témájú kérdésekkel, amíg a Végjátékot népszerűsíti.

A Cumberpletyka pedig továbbra is tartja magát, annak ellenére is, hogy nagyjából mindenki megcáfolta már.

 

Most is mindenki csak terel, de Ford dicsérete ennek ellenére is őszintének tűnik, és Cumberbatch-nél sem marad el a hatás:

 

 

Norton: Benne leszel? Bejelentették már?

Ford: Ááááááneeeeőőőő… Meeeeőő… Ne veszítsük el a lendületet, gyerünk!

Whitehall: Várjunk, csak nem Chewbaccát játszod ezúttal?

F: El se mondhattam, hogy mekkora rajongód vagyok. (B.C.-nek)

Cumberbatch: Ó, köszönöm szépen! Hűűű, köszönöm! Ez aztán a pillanat, köszönöm!

F: Ez a Sherlock Holmes dolog lenyűgöző.

C: Köszönöm! Most már visszavonulhatok, megyek is!

N: De te nem leszel benne az új filmben?

C: Áááááééééőőőő…

F: Helyettem?

N: Hát, annyira hezitáltál.

 

Cumberbatch mesél az első találkozásukról is:

 

 

 

Egy Los Angeles-i partin találkoztunk először, és én totál hülyét csináltam magamból. Odamentem hozzád és azt mondtam: “Én egy igazán, igazán nagy rajongó vagyok. Régebben fantáziáltam rólad…” Természetesen úgy értettem, hogy arról fantáziáltam, Han Solo és Indy vagyok. De te nagyon jól fogadtad. Azt válaszoltad: “Hát, kinek a pap…”

 

Ford pedig arról mesél, hogy ő és a családja mennyire nincs elájulva a rivaldafénytől:

 

Őszintén szólva, a gyerekeim le se sz**ják. Sosem érdekelte őket, hiszen ebben nőttek fel. [...] Én is túl vagyok rajta. Egyáltalán nem számít, ígyis-úgyis boldog vagyok. Nem vagyok egy nagy szám. Mikor megkérdik: “Maga Harrison Ford?”, sokszor azt válaszolom: “Valaha az voltam.” Eltart nekik egy darabig, amíg megértik, mit is jelent. [...] Vannak helyek, ahol nem ismernek fel, és ez jó. Átutaztam Britanniát egy lakóhajón, és senki sem ismert meg.

 

Bár a Star Wars-szal kapcsolatban nem akart nyilatkozni, egy esetleges ötödik Indiana Jones filmet nagyon is szívesen fogadna:

 

Azonnal [rábólintanék], igen. Nem hiszem, hogy lenne akadája annak, hogy Indiana Jones egy vén trotty legyen. [...] Elég öreg vagyok ahhoz, hogy ne legyen szükségünk Connery-re. Elég öreg vagyok, hogy eljátsszam a saját apámat!

 

Arról, hogy mennyi akciót vállalna egy folytatásban:

 

Régebben szerettem a fizikailag megterhelő szerepeket, mókás volt. Akkoriban jobban szerettem, és már nem is kérik tőlem annyit az ilyesmit.

 

Végezetül pedig néhány rajongó, aki elmondhatták Harrison Fordnak, hogy mennyire szeretik őt. Ő pedig, természetesen, tudja. smile.gif

 

 

 

Szerintetek hogy mutatna a két színész együtt az egyik új Star Wars filmben?

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.