Jump to content

Képregény Knight Errant: Deluge #4


Ody Mandrell

Recommended Posts

Felkerült az oldalra a Knight Errant sorozat legújabb része, köszönet érte bimi12-nek, Rincewindnek és Recsinek! smile.gif A lenti képre kattintva már tölthetitek is. Jó szórakozást kívánunk hozzá!

 

Kerra Holt úgy hitte, kapott még egy esélyt, hogy megmentse otthonát, az Aquilarist a Sith- ektől – és barátokat, akik segítenek ebben. Ehelyett közönyre talált egy drog- dúlta társadalomban és kegyetlen árulásra egy ál segélymunkás, Jenn Devaad kapitány személyében.

 

Amíg a Hutt behatoló, Zodoh azzal fenyegetőzik, hogy vízbe folytja egész Aquilarist a Viharvezérlőivel, Kerra megkéri Devaadot, hogy segítsen evakuálni a bolygó szerencsétlen lakóit, de felfedezi, hogy Devaad terjesztette az Ár nevű drogot a Sith űrben egy szélhámos művelet részeként, hogy aláássa a Sith-eket.

 

Kerra szembeszáll Devaaddal. aki megpróbálja visszaszerezni a drogot Zodoh-nak, aki cserébe szabadon engedi Devaad elfogott osztagát. Devaad mentegetőzés nélkül visszautasítja, hogy segítsen Kerrának megmenteni a civileket, akik nem akarnak harcolni az életükért. A lehetetlen küldetés így egyedül Kerrára marad…

 

00-194x300.jpg

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information