Ugrás a kommentre

EPVII premier és Vader különkiadás


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

A Jedi News-nak sikerült megszereznie a European Brand Licensing Show brosúráját, melynek egy oldala kifejezetten a Lucasfilmmel foglalkozik. Ahogy a képre kattintva ti is láthatjátok, sok érdekességet tartogat nekünk ez a kis olvasnivaló. És, ne feledjük, ez NEM pletyka!

 

disneyfuture.jpg

 

Az egyik legfontosabb információ, hogy a VII. epizód mégiscsak 2015 tavaszán/nyarán érkezik, annak ellenére is, hogy sok helyről már azt a hírt hallottuk, hogy télre tolják a premiert.

Az nem meglepő hír, hogy a Rebels 2014 második felében érkezik, az viszont már az, hogy a Disney olyan televíziós különkiadásokat (specials – szóval többet) tervez megjelentetni, melyek Darth Vaderrel foglalkoznak. Hogy ez animációt vagy élőszereplős filmet, esetleg dokumentumfilmet jelent-e, azt nem tudjuk. Mindenesetre a VII. epizóddal kapcsolatos Vader-pletykának újabb erőt adhat ennek a műsornak a híre, hiszen miért is foglalkozna a Disney egy olyan karakterrel, akinek nem lesz valamilyen szerepe az új filmekben… Hacsak nem a Rebels-ben csináltak neki helyet. Jedi Master SQL arra is rámutat, hogy a magas színészek után kiadott casting-felhívás talán nem is wookie-kat takart, hanem egy bizonyos Sötét Nagyurat. Hiszen David Prowse is pár centi híján 2 méter volt, mikor Vader “bőrébe” bújt. Azt viszont mi tennénk hozzá, hogy a kiírás azt is tartalmazta, hogy “nem túl erős felépítésű”, ami azért nem jellemző az említett karakterre. Persze ez megint csak pletyka. :) Az biztos, hogy ezek a rejtélyes különkiadások jövő tavasszal/nyáron érkeznek.

 

A Rebels premierjének környékén indul a Star Wars digitális könyvtára (valószínűleg nem könyvek számára). Sokan itt látják a lehetőséget a TCW maradék részeinek megjelenésére, azonban Dave Filoni már elárulta, hogy ezek már az év elején megtekinthetők lesznek.

 

Örültök, hogy nem csúszik fél évet a VII. epizód? Mit szóltok a TV special-ökhöz? Csak ne olyan legyen mint az a bizonyos Holiday Special! :)

Szerkesztve: - Ody Mandrell
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.