Ugrás a kommentre

Ford több részre is visszatérhet


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

A Jedi News értesülései szerint Harrison Ford megegyezett a Disney-vel az új Star Wars filmekről. Szóban. Állítólag ugyanis papírt még nem írt alá.

 

ford_vegjatek.jpg

 

Az anyagiakat a nyáron már lerendezték, azonban a megegyezésnek mindkét fél részéről volt néhány feltétele, melyek csak mostanra teljesültek:

 

Ford látni akarta Solo karakterfejlődésének körvonalait a VII. epizódot meghaladóan is. Augusztusban teljesült a kívánsága, és elégedett volt.

 

Ford le akart szerződni egy ötödik Indy filmre. Ezt nem kapta meg, mivel még nincs történet vagy forgatókönyv az asztalon. Abban viszont megegyeztek, hogy 2014 végéig elkészül egy vázlat a filmről, és ha mindenki rábólint, elindulnak a munkálatok egy 2016 vége előtti bemutató reményében.

 

A Disney többfilmes szerződést kívánt kötni Forddal, ami túlmutat a VII. epizódon. Mostanra Ford beleegyezett ebbe is.

 

Tehát Han Solo több részben, akár az egész trilógiában is szerepelhet, ha hihetünk a forrásnak. Mint azt sokan tudjátok, Ford szerette volna, hogy a csempész elhalálozzon A Jedi visszatér végén, így az, hogy elégedett a sztorival jelentheti azt is, hogy teljesül eme vágya. 4 (vagy 6) év múlva kiderül. smile.gif

Miután Michael Arndt, az eddigi forgatókönyvíró (tisztázatlan okok miatt) kiesett a produkcióból, sokan kezdtek el félni, hogy a film csúszhat, és az Abrams-Kasdan páros biztosan a nulláról kezdi majd el megírni a filmet. Bár a forrás ragaszkodik hozzá, hogy (a hivatalos hírekkel ellentétben) télen lesz a premier, a könyvet biztosan nem írják újra teljesen, hiszen Ford egyszer már rábólintott.

 

Az új Indiana Jones film híre 2008 óta, a legutóbbi rész óta fel-felbukkan, de a Lucasfilm eladása és az új trilógia bejelentése miatt a háttérbe szorult. Hallottunk róla, hogy Ford nyitott lenne rá, de semmi konkrét lépés nem történt.

A 2016-os bemutató a VII. és a VIII. epizód közé helyezné a filmet, az első spin-off évébe. A színész már 74 éves lenne abban az évben és, bár nagyon jól tartja magát, lehet, hogy ez is közrejátszott abban, hogy kihasználta ezt az alkalmat az előkészületek megsürgetésére. Ford utoljára 65 éves korában játszotta el az 58 éves professzort.

 

Szerintetek mi lesz kedvenc földkórósunk sorsa az új trilógiában? És mit szólnátok egy új Indy filmhez?

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.