Ugrás a kommentre

Premier: Abrams kontra Disney


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

abrams_szomoru.jpg

 

A THR jelentése szerint úgy tűnik, nagyobb nézeteltérés van a VII. epizód készítői és a stúdió között. J.J. Abrams, a rendező/társ-forgatókönyvíró és Kathleen Kennedy producer ragaszkodna a bemutató halasztásához, ami azt jelentené, hogy a filmet csak 2016-ban kapnánk meg. Bob Iger, a Disney feje viszont nem enged a 2015-ös premierből, mivel az egész “6-éves-terv” arra épül, hogy a VII. epizódot időben bemutatják. Abrams állítólag jobban hajlik az eredeti ütemterv betartására, mint Kennedy.

 

Mivel továbbra sem tisztázódott, hogy Michael Arndt miért hagyta ott a produkciót, elképzelhető akár az is, hogy a feszített munkatempó volt az, amiből elege lett Oscar-díjas forgatókönyvírónak. Állítólag a Lucasfilm tavaly októberi eladása előtt is készített már a VII. epizódnak egy 40-50 oldalas vázlatot, de a forgatókönyv befejezésétől még messzire volt. Helyét, mint már tudjátok, Lawrence Kasdan és maga J.J. Abrams vette át múlt hónap végén.

 

Néhány forrás azt is sejteti, hogy Abrams egyeduralkodóvá vált a film előkészítésében, és a producereket kihagyva, egyedül vezényelte le a színészmeghallgatások nagy részét. Mások szerint viszont Kennedy is részt vett a castingokon.

 

A HuffPost mindezek ellenére is nyugalomra inti a rajongókat, mondván, hogy az Egy új remény és A Birodalom visszavág előkészületei és forgatása közben is káosz-szerű volt a hangulat és, hogy egy írócsere még jót is tehet a filmnek.

 

Mit szóltok a premierrel kapcsolatos huzavonához?

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.