Jump to content

Megvan a hivatalos dátum!


Ody Mandrell

Recommended Posts

2015. december 18-án mutatják be a VII. epizódot! Ezzel megdől majd az eddigi, májusi premier hagyománya, és ez lesz az első film, ami a karácsonyi időszakban érkezik.

 

R2_sipka.jpg

 

Amikor augusztusban felröppent a pletyka, hogy télre tolják a bemutatót, nem sok hitelt adtunk neki, hiszen az összes hivatalos forrás a nyári időpontra utalt. Úgy tűnik mégis a Latino Review-nak volt igaza, és el vannak csúszva a munkálatokkal, melynek jele lehet a már sokat emlegetett írócsere is. Erről mesélt nemrég J.J. Abrams a Deadline-nak:

 

A megadott időkeretet és azt látva, ahogy a dolgok alakultak, nyilvánvalóvá vált, hogy a Larryvel ilyeténképpen való együttműködés képes minket célba juttatni akkorra, amikorra kell.

 

Szóval ő is azt mondja, hogy az idő volt az a tényező, ami miatt megváltak Michael Arndttól. Róla és Lawrence Kasdanről is beszélt egy keveset:

 

Michaellel dolgozni csodálatos élmény volt. Nem is lehetnék nagyobb rajongója. Nagyszerű fickó és rendkívül segítőkész. Az, hogy nem ő írja tovább a filmet, nem jelenti azt, hogy nem dolgozhatunk vele újra együtt a jövőben. Ő jelenleg az egyik legjobb író.

 

Larry Kasdannel dolgozni, ráadásul egy Star Wars filmen, egyszerűen verhetetlen.

 

Akkor most már hivatalos, hogy több mint két évet kell várnunk a következő filmre. Így talán Abramsék és a Disney is elégedett lehet, hiszen nem is maradtunk az év első felében és nem is csúsztunk át 2016-ra. Éppenhogy.

Ti mit szóltok?

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

Edited by Ody Mandrell
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information