Jump to content

Egy nagy adag pletyka


Ody Mandrell

Recommended Posts

corellia_fest.jpg

 

November végén a Jedi News produkció közeli forrása, SQL elég hosszan beszélt a legfrissebb pletykáiról. A továbbiakban egy rövid összefoglalót olvashattok. Az eredeti cikk itt érhető el.

 

- A Lucasfilm “egy nagy adag híren üldögél, amit bármikor nyilvánosságra hozhat”.

- A forrás a Nagy Három (Leia, Luke, Han) közül csak egy visszatérésére látott bizonyítékot, és nem lepődne meg, ha nem egyszerre bukkannának fel, hanem egyesével a trilógia folyamán. Legutóbb azt jelentette, hogy Harrison Ford már
majdnem aláírt
.

- Az “Expanded Universe nem tűnik el egyhamar”. A Dark Horse valószínűleg megtarthatja a jogot képregények kiadására, és “a jövőben rengeteg különböző Star Wars terméken láthatjátok majd a logójukat”.

- A
The Old Republic
nemrég bővült egy olyan bolygóval, melyet régóta emlegetnek, de sosem láthattuk még filmen. Ennek a bolygónak lesz valamilyen szerepe a VII. epizódban. (Néhány oldal szerint Koréliáról lehet szó [képünkön])

- Az új színészekről annyit mondott, hogy “kivételesen nagy energiákat fektetnek a megfelelő gárda megtalálásába az új filmek számára”. Mostanában ezeket a neveket hallotta a projekttel kapcsolatban: Emmanuelle Chriqui (
Ne szórakozz Zohannal!, Törtetők
), Alexis Dziena (
Rejtélyek városa, Bolondok aranya
) és Taissa Farmiga (
Lopom a sztárom, Amerikai Horror Story
).

 

Mit gondoltok, vajon tényleg nem egyszerre térnek vissza Luke-ék? Nem tűnik el az EU? És mi lehet az a titokzatos bolygó?

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

Edited by Ody Mandrell
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information