Ugrás a kommentre

Új kánon-rendszer jön!


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

Leland Chee, a Holokronok Őrzője Twitteren közölte követőivel, hogy mostantól egy Lucasfilm Story Group nevezetű csapat fog dönteni arról, hogy mi kánon, és mi nem. Ugyanis két lehetőség lesz: kánon és nem kánon.

 

chee.jpg

 

A csapatnak eddig két tagja ismert: maga Chee és Pablo Hidalgo. Ez jó hír, hiszen a Lucasfilm berkein belül valószínűleg ez a két ember tudja a legtöbbet a Messzi, messzi galaxisról. A kánon és az időrend megállapítása eddig is Chee kezében volt, de a cég eladása óta nem sokat hallottunk felőle.

Céljuk az, hogy egy egységes univerzumot hozzanak létre, ahol egy a kánon kategóriába sorolt képregény, könyv vagy játék éppen annyira számít, mint a filmek. A jelenlegi rendszerről itt olvashattok.

 

Mióta bejelentették, hogy az új filmek nem a könyveket dolgozzák fel, most először hallunk arról, hogy a Disney foglalkozik az EU-val. Az új rendszer biztosan megosztja majd a rajongókat, de annál mindenképpen jobb a helyzet, mintha az egész eddigi Expanded Universe-t figyelmen kívül hagynák. Pedig ez is benne volt a pakliban.

Jó hallani, hogy a VII. epizód miatt a Star Wars kánonban beköszöntő bizonytalanságot és lassan beszivárgó zűrzavart a Disney biztos kézzel igyekszik kordában tartani.

 

Chee ugyan nem beszélt arról, hogy mikor láthatjuk a csapat munkájának gyümölcsét, de nem tűnik túl bátor kijelentésnek, hogy 2015 előtt nem kapunk semmit.

 

Ti mit gondoltok? Jobban szerettétek a régi rendszert? Esetleg örültök az egyszerűsítésnek?

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.