Ugrás a kommentre

Elkészült a forgatókönyv!


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

Az utóbbi időben egy picit elmaradtunk a VII. epizódos hírekkel/pletykákkal, úgyhogy most összevonva pótlunk párat.

 

A legfontosabb hírünk, hogy (ahogy a Disney várta) J.J. Abrams és Lawrence Kasdan végre elkészült a forgatókönyvvel. Ezt Abrams múlt heti interjújából tudhattuk meg, melyet a The Wrapnek adott. Elmondta, hogy “nagyon keményen” dolgoznak és, hogy “jelenleg az előkészületek sűrűjében” vannak.

 

Ha már a forgatókönyvnél tartunk, egy korábbi pletyka arról szólt, hogy az eredeti írótól, Michael Arndt-tól nem idő hiányában váltak meg, hanem kreatív nézeteltérés miatt. Míg Arndt Luke, Leia és Han gyerekeire helyezte volna a hangsúlyt, addig Abrams úgy képzelte, ebben a filmben még a Nagy Trióé lenne a pálya. A szkriptet ennek megfelelően átírták, így az újabb generáció képviselői csupán mellékszerepekben tűnnek majd fel. A gyerekek a trilógia maradék két részében veszik át a főszerepet… legalábbis a pletyka szerint…

 

Ami viszont biztos, hogy (ha minden a tervek szerint halad) májusban kezdődik a forgatás. A rendező hamarosan Angliába utazik, hogy elkezdjen dolgozni a VII. epizódon. A szereposztással kapcsolatban továbbra sem tudhatunk még semmit. Abrams azonban ezt mondta a USA Today-nek:

 

Hamarosan [lesznek bejelentések]. Várom már, hogy túl legyünk rajta, hogy végre mással foglalkozhassunk.

 

Úgy tűnik, unja már, hogy mindig ugyanazt a kérdést kapja mindenhol. Megnyugodhat, mi is unjuk, hogy mindig ugyanazt a választ kapjuk.

 

Bár a Latino Review szerint a forgatókönyv változásai miatt Mark Hamill akár 6 hónapot is forgathat, ő maga még most is kitér a válasz elől, mikor azt kérdezik, benne lesz-e.

 

Egy két nappal ezelőtti Reddit eseményen ennyit felelt a kérdésre:

 

Az egyetlen karakter, akiről biztosan tudom, hogy visszatér, az a barátom, R2-D2. Másról sem csipog már jó ideje.

 

Nehezen hihető, hogy pár hónappal a forgatás megkezdése előtt nincs kőbe vésve, hogy visszatér-e vagy sem. Nem kell félni, valószínűleg csak a Disney esne a torkának, ha kikotyogna valamit. Annyi biztos, hogy, mivel felhagyott a tejtermékekkel és a chipsekkel, most sokkal jobb formában van, mint tavaly májusban volt. Lehet, hogy készül valamire? :D

 

Carrie Fisher szerint ő, Hamill és Ford márciusban vagy áprilisban kezdenek el dolgozni a VII. epizódon… Neki azonban néha már nehéz hinni. :)

 

Az elmúlt hetekben egy másik pletyka is napvilágot látott, miszerint a 25 éves Jesse Plemonst (Breaking Bad – Totál szívás, Csatahajó) nem csak, hogy meghallgatták, de már ki is választották a főszerepre.

 

Ő maga tagadta, hogy részt vett volna a castingon (valószínűleg csak nem tudta, mit mondhat el és mit nem), de J.J. Abrams elismerte, hogy találkoztak a színésszel, azonban ezen kívül semmit sem árult el.

 

Arról is volt szóbeszéd mostanában, hogy Abrams az egész trilógián keresztül a rendezői székben marad majd, azonban ezzel kapcsolatban is csak annyit mondott, hogy “jelenleg a VII. epizódra összpontosítanak”.

 

Ti örülnétek, ha Luke-éknak nagyobb szerepe lenne az első filmben? Szerintetek is jobban néz ki Mark Hamill? Hisztek Carrie Fishernek? Mit szólnátok Plemonshoz? Mi volt még… ja, és szeretnétek, ha Abrams maradna még egy darabig?

Szerkesztve: - Ody Mandrell
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.