Ugrás a kommentre

Újabb infók a Rebelsről


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

Dave Filoni a MoviePilot.de-nek nyilatkozott. Elmondta, hogy visszatérnek a klasszikus trilógia űrhajói, és mennyiben különbözik a Rebels a korábbi munkájától, a The Clone Warstól.

 

Rengeteg olyan dolgot fogunk látni, ami híressé vált, de már rég nem láttuk képernyőn. Csillagrombolók, TIE-vadászok és a rohamosztagosok – vagyis a Birodalom visszatér, és ez nagy változás, hiszen évek óta csak a Köztársaság idejében játszódtak az események. A sorozat hangvétele is másmilyen. A TCW egyre sötétebb lett, ahogy közeledtünk a háború végéhez és a Jedik bukásához. A
Rebels
visszahozza a poénokat és a gyorsabb tempót, amiről a régi trilógia híres volt.

 

Filoni az új helyszínről, a Lethal bolygóról is beszélt:

 

A
Rebels
a Peremvidéken fog játszódni. Ha a Peremvidék szóba kerül, az emberek rögtön a Tatuinra gondolnak, ahol Luke Skywalker is felnőtt. Most azonban egy jóval civilizáltabb bolygón vagyunk, egy olyan helyen, mely eleinte profitál a Birodalom létezéséből. A történetek többsége a Lethal bolygón zajlik, melynek felszínét többnyire fű borítja és a felszín tele van hatalmas kődarabokkal. Ez a kinézethez Ralph McQuarrie vázlatai szolgáltak alapul, melyek még a klasszikus trilógiához készültek. Próbáltuk olyanná varázsolni a Lothal bolygót, mintha szerepelt volna a régi trilógiában. Idegen, de olyan érzésed van, hogy találnál ilyen helyet a Földön is. A Hoth, a Tatuin és az Endor ilyenek, és úgy gondoltuk, ez is ideillik.

 

Eddig egyetlen szereplőjét ismertük csak a sorozatnak, a Sith Inkvizítort, most azonban Filoni bemutatott egy újat is. Ő pedig egy droid, becsületes nevén Chopper.

 

 

 

02-176x300.jpg 01-250x300.jpg

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.