Jump to content

A legfrissebb casting-pletykák


Recommended Posts

Az elmúlt napokban több színészpletyka is napvilágot látott. Ezeket foglaljuk most össze nektek.

 

A Variety szerint Ed Speleers (Downton Abbey, Eragon), John Boyega (Idegen arcok), Jesse Plemons (róla már volt szó) a kiszemeltek listája ez egyik főszerepre. Hozzájuk csatlakozik még két színházi színész Matthew James Thomas (Billy Elliot) és Ray Fisher (ő nincs a képen, de tessék).

Bár a kutatás állítólag még folyik, ez az öt színész most a legesélyesebb, valószínűleg ugyanarra a szerepre. A szerep mibenléte egyelőre ismeretlen, de a Variety szerint egy Jedi növendék lesz.

Speleers mellett szólhat, hogy J.J. Abrams tavaly novemberben meglátogatta a Downton Abbey forgatását.

 

 

Először a Latino Review adott róla hírt, majd a THR is megerősítette, hogy a friss Oscar-díjas Lupita Nyong’o (12 év rabszolgaság, Non-stop) a múlt hónapban meghallgatáson volt az egyik szerepért, és mára nagyon közel van hozzá, hogy alá is írjon.

A LR szerint a szerep, melyet neki szántak, jelentős és elképzelhető, hogy egy Sith. Valószínűleg nincs rokoni kapcsolatban senkivel a korábbi filmekből.

A színésznő szóvivői ezt válaszolták a kérdésekre telefonon:

 

-Erről nem szabad beszélnünk.

 

Ugyancsak a THR szerint Adam Driver a tárgyalások végső fázisába lépett. Róla itt írtunk korábban.

 

A témába vág még, hogy a Cinelinx forrása szerint a VII. epizód castingjai nem csupán a film miatt voltak, hanem bizonyos “TV különkiadások és mini-sorozatok” miatt is. Arról a bizonyos Vader különkiadásról már beszámoltunk, és azóta kiderült, hogy dokumentum-szerűségről lenne szó, vagyis a casting inkább a “mini-sorozatnak” szólhatott. Utoljára tavaly nyáron volt szó Star Wars sorozatról, és az ABC igazgatója nem zárkózott el a lehetőségtől.

 

Mit szóltok? Nektek melyik esetleges SW színész a legszimpatikusabb?

Edited by Ody Mandrell
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information