Ugrás a kommentre

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

kiner_rebels.jpg

Sajnos elmulasztottunk beszámolni nektek róla, mikor kijött a hír, de ezt most pótoljuk: Kevin Kiner visszatér, és A klónok háborúja után a Rebels dallamait is ő írja.

Mielőtt jobban belemerülnénk a dolgokba, itt van egy kis ízelítő a sorozat témájából:

A zeneszerző a vele készült videóinterjúban (a hír alján) főként John Williams és saját zenéjéről beszélt:

John sok témáját használom, de még fontosabb, hogy a kis motívumait is felhasználom. [...]

Álmomból felkeltve is el tudnám játszani az első két film [Ep.4-5] bármelyik témáját. Nem akarok a Kicsi-én John Williams lenni, de ennek a projektnek emlékeztetnie kell az “
Egy új remény
“-re. Ehhez a véremben kell lennie.

A régi és új témák vegyítése kellemes meglepetésekkel is szolgált Kiner számára. Ezra témájáról mesélte ezt:

Volt egy eset, mikor azt hittem, hogy John egyik melódiáját használtam, de nem tudtam rájönni, hogy pontosan honnan. Aztán a többiek mondták, hogy az az én melódiám. Tényleg úgy hangzott, mintha John írta volna.

Arról, hogy mennyire más feladat ez, mint a TCW:

Sosem használtam John zenéjét “
A klónok háborújá
“-ban. Ez George [Lucas] határozott utasítása volt. Azt akarta, hogy az a sorozat új utat törjön. Ami azt illeti, több alkalommal is könyörögtünk, hadd használjuk fel John témáit.

Azért attól sem kell félni, hogy az egész Rebels csak egy nosztalgia-dömping lesz. Kiner szerint a zene nagyon “experimentális” lesz az első évad végén és a második évadban. Azt mondja, nem csak az ő ízlése miatt lesz így, mert van egy nagyon is valós oka ennek. Persze erről nem mesél, csak nevet:

Nagyon király lesz.

Mit szóltok a témához? Örültök, hogy újra Kevin Kiner a szerző? Vajon mi történik az első évad végén?

Teljes cikk megtekintése

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.