Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Május 12. Hozzászólás ideje: 2014. Május 12. Sajnos elmulasztottunk beszámolni nektek róla, mikor kijött a hír, de ezt most pótoljuk: Kevin Kiner visszatér, és A klónok háborúja után a Rebels dallamait is ő írja. Mielőtt jobban belemerülnénk a dolgokba, itt van egy kis ízelítő a sorozat témájából: A zeneszerző a vele készült videóinterjúban (a hír alján) főként John Williams és saját zenéjéről beszélt: John sok témáját használom, de még fontosabb, hogy a kis motívumait is felhasználom. [...] Álmomból felkeltve is el tudnám játszani az első két film [Ep.4-5] bármelyik témáját. Nem akarok a Kicsi-én John Williams lenni, de ennek a projektnek emlékeztetnie kell az “ Egy új remény “-re. Ehhez a véremben kell lennie. A régi és új témák vegyítése kellemes meglepetésekkel is szolgált Kiner számára. Ezra témájáról mesélte ezt: Volt egy eset, mikor azt hittem, hogy John egyik melódiáját használtam, de nem tudtam rájönni, hogy pontosan honnan. Aztán a többiek mondták, hogy az az én melódiám. Tényleg úgy hangzott, mintha John írta volna. Arról, hogy mennyire más feladat ez, mint a TCW: Sosem használtam John zenéjét “ A klónok háborújá “-ban. Ez George [Lucas] határozott utasítása volt. Azt akarta, hogy az a sorozat új utat törjön. Ami azt illeti, több alkalommal is könyörögtünk, hadd használjuk fel John témáit. Azért attól sem kell félni, hogy az egész Rebels csak egy nosztalgia-dömping lesz. Kiner szerint a zene nagyon “experimentális” lesz az első évad végén és a második évadban. Azt mondja, nem csak az ő ízlése miatt lesz így, mert van egy nagyon is valós oka ennek. Persze erről nem mesél, csak nevet: Nagyon király lesz. Mit szóltok a témához? Örültök, hogy újra Kevin Kiner a szerző? Vajon mi történik az első évad végén? Teljes cikk megtekintése
Ajánlott hozzászólás