Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Benne lehetsz a VII. epizódban! - Abrams üzenete

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

abu_abrams.jpg

Tegnap új videó látott napvilágot, melyben J.J. Abrams a VII. epizód abu-dzabi forgatásáról jelentkezik. Egy új kezdeményezésről beszél, melynek segítségével segíthetünk a szegény gyerekeken, és még mellékesen benne is lehetünk az új filmben. Az már csak ráadás, hogy a videó igazolja azt a pletykát, miszerint egy romos piacot is építettek a sivatagban, és egy Terry Gilliami lényt is megcsodálhatunk:

Hello! J.J. Abrams vagyok a VII. epizód díszletei közül, a gyönyörű Abu-Dzabiból. Az emberek, akiket körülöttem hallotok és láttok, mind segítenek nekünk létrehozni ezt a filmet. Hihetetlen, szürreális élmény itt lenni ezen a csodálatos helyen, ezekkel a elképesztő emberekkel, akik a filmen dolgoznak. Mint sokan közületek, én is gyerekkorom óta Star Wars rajongó vagyok, így tényleg szürreális ezen a filmen dolgozni. El sem hiszem. Nagyon hálásak vagyunk a Star Wars rajongóknak, a támogatásukért és türelmükért, úgyhogy meghívunk Téged, hogy légy részese a mókának itt. Szeretnénk beletenni a filmbe. A Star Warsba. Szóval mától fogva esélyt adunk arra, hogy nyerj egy utat… egy utat, hogy benne lehess a filmben. Ez azt jelenti, hogy el kell jönnöd Londonba, ahol a filmet forgatjuk, főként a Pinewood Studiosban. Ott azért nincs olyan hőség, mint itt. Találkozhatsz a stábbal, beléphetsz a színfalak mögé, láthatod a teljes filmkészítési folyamatot. Ráadásul megcsináljuk a hajad, kisminkelünk, adunk egy jelmezt és szerepelhetsz a filmben. Szerepelhetsz a Star Warsban. De a legnagyszerűbb az egészben, hogy a nevezéssel támogathatsz bennünket egy másik kezdeményezésben is, a Star Wars: Force for Change-ben (Erő a változtatáshoz). Ez egy teljesen új dolog, ami azért jött létre, hogy kreatív megoldásokat találjunk a világ néhány legnagyobb problémájára. A világ gyerekeinek megsegítése a cél az UNICEF Innovation Labs and Programs támogatása által. Nagyszerű dolog, amiről az Omaze oldalán olvashattok többet. Köszönjük még egyszer a hihetetlen támogatást! Alig várjuk, hogy a forgatáson lássunk.

A kezdeményezés oldalán elolvashatjátok a részleteket. A nagyobb számú nevezésért cserébe 10-50.000 dollár értékben támogathatjátok az UNICEF-et. Az ellenszolgáltatások között van köszönővideó Abramstől, póló, poszter, Chewbacca szobor, fénykard replika. Az én kedvencem az Abrams által dedikált forgatókönyv. A két legdrágább adományért cserébe vagy meghívnak a Lucasfilmbe egy premier előtti vetítésre vagy kibérelnek egy mozit a városodban, és ott vetítik le neked. Ezek 5,5 és 11 millió forintba kerülnek.

Van ingyenes regisztráció is, mely egy darab nevezést jelent. Ezt a lap legaljára görgetve találjátok meg.

Teljes cikk megtekintése

Vendég
Ez a téma zárva van.

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.