Ugrás a kommentre

Potenciális SPOILERek az új trilógiáról


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

A Making Star Warsnak komoly hírei vannak az új trilógia gonosztevőiről. Persze csak akkor hírek, ha hihetünk a forrásainak, melyek állítólag nem olvasták a forgatókönyvet, de a forgatáson dolgoznak. Ha nem akartok beSPOILEReződni, ne olvassatok tovább!

 

forceun-dark.jpg

(A képek a The Force Unleashedből és a Rebelsből vannak.)

 

 

A rosszfiúkat a VII. epizódban “
Jedivadászok
“-nak [Jedi Hunters] hívják a filmen dolgozók. Ezek igen ijesztő egyének, feketébe öltözve, néhányuk sisakkal, és a Jediket vadásszák a Birodalom számára.

 

A cikk írója állítólag egyre többet hall/hallott az utóbbi időben ezekről a “Jedivadászok”-ról, és önkéntelenül is a Rebels Inkvizítora jutott róluk eszébe. Az eredeti forrása, aki először említette ezeket a gonosztevőket, az elmondása szerint, nem tud semmit az animációs sorozatról. Vagyis nem vehette onnan az ötletet. Mikor az író mesélt a forrásnak az Inkvizítorról, az rábólintott, hogy erről van szó.

 

Egy harmadik forrás ragaszkodik hozzá, hogy
David Oyelowo
adja a három ellenség közül az egyik hangját.

 

Lehet, hogy arra próbál ezzel célozni, hogy az egyik ellenség az Inkvizítor, hiszen ezt a szerepet pletykálják már régóta a színésznek, azonban már biztosra vehető (higgyetek nekünk), hogy Oyelowo a birodalmi ügynököt, Kallust alakítja a Rebelsben. Kallusról nehéz elképzelni, hogy Erő-érzékeny lenne. Persze lehetséges, hogy Oyelowo egy másik karaktert játszik a VII. epizódban.

 

inkvizítor.jpg

 

A következő egyén pontosít:

 

Lupita Nyong’o
,
Adam Driver
és
David Oyelowo
alkotja a gonoszok csapatát a filmben, és mindannyian “Jedivadászok”. Lupita “sárga kontaktlencsét” viselhet a filmben, mert nemrég látták, hogy próbálgatja őket miközben sétálgat.

 

Ezek a “Jedivadászok” állítólag fekete-króm ruhákban járnak, és fekete-króm egyenruhás katonák kísérik őket.

 

Nagyon birodalmiak, de nagyon újak.

 

Feltételezhetőleg (nem tudjuk, ki feltételezi, a forrás vagy az oldal) ezek a “Jedivadászok” az okai annak, hogy nincs Új Köztársaság. Azt, hogy nincs Új Köztársaság, hallottuk már teljesen más forrásból is.

 

..a “Jedivadászok” imádják a Sith-eket, és szándékukban áll feltámasztani őket. Azzal bízták meg őket, hogy védjék meg a Sith-eket bármi áron és biztosítsák a túlélésüket.

 

luke_galen.jpg

 

Ugyanez a forrás állítja, hogy Luke Skywalker azért küzdött az elmúlt harminc évben, hogy őket megállítsa, azonban túl sokan vannak, ő fáradt és segítségre van szüksége. A rosszfiúknak van egy célja: A Sith-ek feltámasztása, ami “nagyon úgy hangzik, hogy a következő filmben történik meg”, azaz a VIII. epizódban, és “gondolom a IX.-ben végeznek vele” (a feltámasztott Sith-tel).

 

A forrás vagy az oldal szerint (nem tiszta), feltételezhetőleg azért nem vadászták le Luke-ot a klasszikus trilógia idején, mert Darth Vader megtiltotta nekik, mondván, a Sith-eknek terveik vannak vele. Vader és Sidious halála után a “Vadászok” lettek a Sith-ek helytartói. Az Uralkodó parancsa az volt erre az eshetőségre, hogy támasszák fel vagy őt, vagy egy másik Sith-et, hogy ki ne haljanak.

 

A “Vadászok”-at minden bizonnyal Sidious kezdte el kinevelni, hiszen hasonló terve már a TCW Children of the Force című részében is volt.

Ezek után értelmet nyerhet a több mint egy évvel ezelőtti pletyka?

 

Mit gondoltok? Mennyi lesz igaz az olvasottakból?

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.