Jump to content

Potenciális SPOILERek az új trilógiáról


Recommended Posts

A Making Star Warsnak komoly hírei vannak az új trilógia gonosztevőiről. Persze csak akkor hírek, ha hihetünk a forrásainak, melyek állítólag nem olvasták a forgatókönyvet, de a forgatáson dolgoznak. Ha nem akartok beSPOILEReződni, ne olvassatok tovább!

 

forceun-dark.jpg

(A képek a The Force Unleashedből és a Rebelsből vannak.)

 

 

A rosszfiúkat a VII. epizódban “
Jedivadászok
“-nak [Jedi Hunters] hívják a filmen dolgozók. Ezek igen ijesztő egyének, feketébe öltözve, néhányuk sisakkal, és a Jediket vadásszák a Birodalom számára.

 

A cikk írója állítólag egyre többet hall/hallott az utóbbi időben ezekről a “Jedivadászok”-ról, és önkéntelenül is a Rebels Inkvizítora jutott róluk eszébe. Az eredeti forrása, aki először említette ezeket a gonosztevőket, az elmondása szerint, nem tud semmit az animációs sorozatról. Vagyis nem vehette onnan az ötletet. Mikor az író mesélt a forrásnak az Inkvizítorról, az rábólintott, hogy erről van szó.

 

Egy harmadik forrás ragaszkodik hozzá, hogy
David Oyelowo
adja a három ellenség közül az egyik hangját.

 

Lehet, hogy arra próbál ezzel célozni, hogy az egyik ellenség az Inkvizítor, hiszen ezt a szerepet pletykálják már régóta a színésznek, azonban már biztosra vehető (higgyetek nekünk), hogy Oyelowo a birodalmi ügynököt, Kallust alakítja a Rebelsben. Kallusról nehéz elképzelni, hogy Erő-érzékeny lenne. Persze lehetséges, hogy Oyelowo egy másik karaktert játszik a VII. epizódban.

 

inkvizítor.jpg

 

A következő egyén pontosít:

 

Lupita Nyong’o
,
Adam Driver
és
David Oyelowo
alkotja a gonoszok csapatát a filmben, és mindannyian “Jedivadászok”. Lupita “sárga kontaktlencsét” viselhet a filmben, mert nemrég látták, hogy próbálgatja őket miközben sétálgat.

 

Ezek a “Jedivadászok” állítólag fekete-króm ruhákban járnak, és fekete-króm egyenruhás katonák kísérik őket.

 

Nagyon birodalmiak, de nagyon újak.

 

Feltételezhetőleg (nem tudjuk, ki feltételezi, a forrás vagy az oldal) ezek a “Jedivadászok” az okai annak, hogy nincs Új Köztársaság. Azt, hogy nincs Új Köztársaság, hallottuk már teljesen más forrásból is.

 

..a “Jedivadászok” imádják a Sith-eket, és szándékukban áll feltámasztani őket. Azzal bízták meg őket, hogy védjék meg a Sith-eket bármi áron és biztosítsák a túlélésüket.

 

luke_galen.jpg

 

Ugyanez a forrás állítja, hogy Luke Skywalker azért küzdött az elmúlt harminc évben, hogy őket megállítsa, azonban túl sokan vannak, ő fáradt és segítségre van szüksége. A rosszfiúknak van egy célja: A Sith-ek feltámasztása, ami “nagyon úgy hangzik, hogy a következő filmben történik meg”, azaz a VIII. epizódban, és “gondolom a IX.-ben végeznek vele” (a feltámasztott Sith-tel).

 

A forrás vagy az oldal szerint (nem tiszta), feltételezhetőleg azért nem vadászták le Luke-ot a klasszikus trilógia idején, mert Darth Vader megtiltotta nekik, mondván, a Sith-eknek terveik vannak vele. Vader és Sidious halála után a “Vadászok” lettek a Sith-ek helytartói. Az Uralkodó parancsa az volt erre az eshetőségre, hogy támasszák fel vagy őt, vagy egy másik Sith-et, hogy ki ne haljanak.

 

A “Vadászok”-at minden bizonnyal Sidious kezdte el kinevelni, hiszen hasonló terve már a TCW Children of the Force című részében is volt.

Ezek után értelmet nyerhet a több mint egy évvel ezelőtti pletyka?

 

Mit gondoltok? Mennyi lesz igaz az olvasottakból?

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information