Ugrás a kommentre

Ki folytatja a trilógiát?


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

Először a Deadline írt róla, majd a The Wrap forrásai is igazolták, hogy Rian Johnson veheti át a stafétabotot J.J. Abramstől a VII. epizód után.

 

rian_johnson.jpg

 

A Deadline szerint ő írja és rendezi majd a trilógia második és harmadik részét, azonban a The Wrap (továbbá a THR és a Variety) úgy értesült, hogy csak a VIII. epizódot rendezi, a IX. epizód estében csupán egy rövid treatmenttel szolgál majd a Lucasfilm számára.

 

Johnson beleillik az eddigi sémába, azaz hogy olyan kevés tapasztalattal rendelkező, fiatal rendezőket keresnek, mint Gareth Edwards és Josh Trank. Az első filmje egy független neo-noir volt, a Beépülve. Ezután készített egy vígjátékot The Brothers Bloom – Szélhámos fivérek címmel, mielőtt berobbant volna Hollywoodba egy nagy-költségvetésű akció/sci-fivel, a Looper – A jövő gyilkosával. A 2012-es Looper, a forgatókönyv hibái ellenére is meghozta számára a hírnevet. Az írás nem ismeretlen számára, hiszen összes eddigi filmjének szkriptjéért is ő volt felelős. A sorozatok világába is belekóstolt, a Totál szívás (Breaking Bad) több részét is ő rendezte.

 

Sem Johnson sem a Lucasfilm nem kommentálta a hírt, mely így egyelőre nem hivatalos, azonban a rendező megosztott Twitteren egy jelenetet Az igazak című filmből, melyben az űrhajós azért imádkozik, hogy el ne baltázza a dolgot. Ez lehet a válasza a szóbeszédre.

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.