Jump to content

Bevezető (Film Kvíz)


Coce_Plant

Recommended Posts

A 66-os parancs kiadása után a Jedik létszáma katasztrofálisan megcsappant. A fennmaradt rend őrizői bujdosni kényszerültek a Galaxis egyéb zugaiban. A Birodalom kikiáltása, és a diktatúra bevezetése jó néhány összetömörült csoportnak nem tetszett, és valami csirázni kezdett...

A Nal Hutta félreeső bolygón, ahol a minden hájjal megkent Huttok maffiahálózata nagy részben kizárta a Birodalom fennhatóságát, fiatal forróvérű titánoknak adott lehetőséget szerveződésekre. Az egyik ilyen a SAGA nevezetű csoport volt. Tagjaik vérbeli agytrösztök voltak, akik lexikális tudásukkal szinte mindenre tudtak válaszolni. Komputeri ismereteikkel a Birodalom szerverét bombázzák, hogy azt feltörve, kisebb-nagyobb kellemetlenségeket okozhassanak az Uralkodó rendszerének. A szerverhez a jelszavakat csak úgy tudhatták meg, ha kapcsolatba lépnek egyes illegális kiber-kereskedőkkel. Ezeknek az a beteg szórakozásuk akadt, hogy nem kreditet kértek a jelszavakért, hanem az általuk kitalált feladványokra kellett választ adniuk a jelszavakra éhes ifjú lázadóknak. De akkor kik is ezek a lázadók? Jól sejtitek...

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------

 

A fórum-közösség összecsiszolása céljából Ody mester cselekedni akart, de konkrét elképzelések hiányában elkezdte az oldalamat bögdösni, hogy csináljak valamit. Erre mondtam neki, hogy egyfajta versenyt lehetne szervezni a fórum keretein belül, amire ő eufórikus hangulatba került... Elkészítésével meg is bízott engem, amit szívesen elválaltam. A feladatokról még nem árulnék el sokat, de az összes értelemszerűen a Star Wars világához fog kapcsolódni. A versenyre való jelentkezés nagyban függ attól, hogy hányan óhajtanak indulni. Persze a ti véleményetek nagyban fogják befolyásolni, hogy egyénileg vagy kisebb létszámú (2-3) csoportokkal lehessen nevezni. (megjegyzés: remélem sokan leszünk, és a kisebb csoportok valósulna meg :P ). Több fordulós lesz a verseny, és különböző pontokat lehet majd szerezni, szóval nem dől el a verseny állása az első néhány megmérettetés után. A fordulók időpontját néhány nappal előtte beszélhetjük meg, hogy senkinek se ütközzön a programjával, és a többség itt tudjon lenni megfelelő adrenalin szinttel.

Edited by Coce_Plant
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

SZABÁLYZAT

 

-A játék főleg a filmekre vonatkozó feladványokra, kvízekre fog épülni, és az EU-t épphogy csak érintőlegesen fogja érinteni majd a küzdelem. A játék sok-sok fordulóból fog állni, és az összesített eredmény alapján fog kikerülni a győztes titán.

 

-Nevezni egy ötletes egyedi SW világba illő karakterrel lehet, ami saját SAGA-hű névvel és 3-5 soros leírással legyen ellátva (szellemes karakter nincsennek kizárva, gondolok Joh Yowza szőrmók énekesre Jabba palotájában, vagy a rabszolga-hajcsár Watto karakterére). Ez is a játék színesebbé tételét szolgálná.

 

-Fix napok nem lesznek kitűzve, hanem mindig majd a kantin részlegben lesz meghírdetve a következő forduló időpontja.

 

--Két típusú játék lesz, egy hirtelen-halál mód és egy nyugodtabb vérmérsékletű. Mindegyik fordulóban mindkettő játékmód helyet fog kapni.

-Az első típusnál a gyorsaság számít, mert a megfejtéseket kommentként kell majd beírni majd a topicba, és ott egyértelműen látszódni fog, hogy ki a leggyorsabb az adott fordulóban. Egy helyes megfejtésért 1 pont jár. Egy fordulóban maximálisan 4 pont szerezhető a hirtelen-halál játékmóddal.

 

-A játék folyamatában a bármiilyen formában utólag szerkesztett kommenteket nem veszem figyelembe! Ha a szerkesztés ideje a következő helyes megfejtés időpontjától is hamarabb történt, azt sem fogadom el!

 

-A másik játékmód pedig a lassúbb embereknek kedvez, mivel privát üzenetben kell majd nekem elküldeni a helyes megoldást. A feladvány topicba helyezése utánni egy órában érkező megfejtések plusz egy ponttal gazdagítják a játékosokat. Plusz a legelső megfejtő még kap plusz egy extra pontot. Tehát itt is szerepet kap a gyorsaság kis mértékben. A privát üzenetes megfejtéseket a forduló után 4 napig fogadom el.

Ezután az aktuális ranglistát beírom majd a részlegbe, amin majd meg lehet látni, hogy kinek kell még belehúznia.

Edited by Coce_Plant
Link to comment
Share on other sites

  • Donát unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information